Gå til innhold

Outlook 2007 fungerer ikke lengre


Urken

Anbefalte innlegg

Jeg tror at du fortsatt vil få lastet ned de oppdateringene som finnes til Office 2007, men de begynner nok å dra på åra. Men det er ikke noe annerledes enn med den Office 2007 du kjører nå.

 

Hvis problemet ditt er at Outlook ikke klarer å lese *.pst-filen, så tviler jeg på at det vil bli noe bedre med en nyinstallasjon av Office. I hvert fall hvis det er noe i den *.pst-filen du ønsker å ta vare på. Hvis du tenker å starte på nytt med nytt email-oppsett og alt, så vil du antageligvis unngå de delene av harddisken som er "tungleste", og således vil det fungere bedre enn i dag. Men du risikerer at det som har hendt nå vil hende igjen i nærmeste framtid - en ny disk hadde vært bedre.

 

Og et aktivt backup-system gjør at du ikke mister data selv om PC'en skulle bli ødelagt eller stjålet ...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke sikkert det er noe feil med harddisken, spesielt store .pst-filer har en tendens til å lett bli korrupte. En bekjent har nylig slitt med samme problemet, byttet til helt ny SSD. Opplevde at .pst-filen ble korrupt gang etter gang. Løsningen har da vært å lage ny profil.

 

https://www.nucleustechnologies.com/outlook-pst-repair.html

 

Kan kanskje reparere filen, koster penger, men gratis å se om den kan lese .pst-filen din.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Da har jeg fått løst problemet. Tok å reinstallerte Windows 10. Da ble mange programmer borte. Installerte Office 2007 på nytt og alt fungerer med Office. Mangler vel noen oppdateringer, men det kommer kanskje. Må også installere en del programmer på nytt. Takk for all hjelp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...