Jump to content

Urken

Medlemmer
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

905 profile views
 1. Hei og takk for svar. Dette er ting jeg selv ikke takler. Det er litt for avansert for meg.
 2. Hei. Jeg har noen spørsmål jeg håper noen kan hjelpe meg med. Når jeg installerte Norton på PCen fant jeg noen trojanske hester på to Sikkerhetskopier jeg hadde. Jeg har en sikkerhetskopi som jeg ikke har søkt gjennom. Går det an for en ekspert å se hvor eller til hvem disse trojanske hestene har sendt data til.
 3. Urken

  El-motor dreieretning

  Tekk. Det var en bra video. Det var lettere å forstå, Mange takk for hjelpen.
 4. Urken

  El-motor dreieretning

  Takk for svar. Skal se på det ved anledning. Skal ikke bruke det riktig ennå. Ha en fin kveld.
 5. Kan noen si meg om det går å forandre dreieretning på denne motoren. Det er to kondensatorer på den
 6. Urken

  Virus

  Hei og takk for svar. Jeg fant dem på en ekstern hard disk jeg har. Regner med at de er plassert der av noen. Jeg regnet med at det var noen son viste hva dette viruset kunne gjøre med dataene mine. Det står jo høy risiko. Er fremdeles glad om noen kan svare meg.
 7. Urken

  Virus

  Hei. Er det noen som kan si meg hva disse virusene kan gjøre og kan ha gjort med mine data.
 8. Hei. Når jeg skal laste ned en app fek.s. min renovasjon så får jeg beskjed om at de trenger tilgang til min identitet og til mine bilder/medier/filer. Og det må jeg godta, hvis ikke det så får jeg ikke laste ned appen. Hvorfor er det slik? Hvorfor skal de ha tilgang til mine bilder? Har luftet dette spørsmålet til andre, men har ikke fått noe fornuftig svar. Kan dere svare meg.
 9. Da har jeg fått løst problemet. Tok å reinstallerte Windows 10. Da ble mange programmer borte. Installerte Office 2007 på nytt og alt fungerer med Office. Mangler vel noen oppdateringer, men det kommer kanskje. Må også installere en del programmer på nytt. Takk for all hjelp.
 10. Går det an å avinstallere hele Office pakken og installere alt på nytt? Men da får jeg vel ikke alle oppdateringene som jeg har nå. Det er Office 2007. Jeg har samme Office på en bærbar PC.
 11. PCen er ikke treg. Jeg har installert Mozilla Thunderbird og det virker bra synes jeg, men tar vel litt tid for å lære skikkelig.
 12. Den eneste feilmeldingen jeg får stå over, men gjengir den gjerne. Får følgende beskjed. Kan ikke starte Microsoft Office Outlook. Kan ikke åpne outlook vinduet. Kan ikke åpne mappesettet. Fant feil i filrn Outlook1.pst. Det står også at jeg kan kjøre reparasjonsverktøyet for innboksen (scanpst.exe) for å finne å reparere feil i filen. Men det hjelper ikke.
 13. Ja PCen har noen år på baken. Da hjelper det vel ikke å kjøpe Office 365 eller Office 2019 heller.
 14. Får ikke til å opprette ny profil. Jeg har brukt Windows Live Mail de siste dagene, men nå er det også umulig å få lest e.postene.
×
×
 • Create New...