Gå til innhold

Halvparten av dem som blir tatt, slipper unna fotoboks-bot


Anbefalte innlegg

Jeg er ikke fan av fotobokser, mest av (Privatøkonomiske årsaker.. ) . Men det er ikke mulig å overse at hastigheten på gjennomsnittsmåling ER lavere... Og da VIRKER det jo?

Når folk begynner og bremse unormalt, og kjøre som en noldus fordi dem er redd for og kanskje bli tatt i gjennomsnitts måling. Når man er konstant under overvåkning. Er for meg personlig en større fare enn noen som kjører litt for fort. 

 

De farlige situasjonene jeg har opplevet i trafikken, er da folk gjør ting som er helt uforventet og imot all logikk. Er det null trafikk, bare meg og en bil til forran. Forventer ikke jeg at han plutselig bremser. Det kan skape farlige situasjoner.

 

Jeg er sterkt imot gjennomsnittsmåling, bortsett fra der politiet gjør det uten folks viten. Og de ikke vet at dem er overvåket. Fordi og være overvåket tar vekk mye av folk sin fokus. Fokus som SKAL være på og kjøre bil, og ikke annet surr.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Klart det. I en perfekt, ideell rosenrød verden. Men her i virkeligheten er det penger som styrer.

 

Du trenger ikke ta den tonen.

 

Fotoboksene i Norge bringer inn et relativt konservativt beløp til staten hvert år. Man kunne ha latt fotoboksene stå på 24/7, og brakt inn mye mer penger. Men man gjør ikke det. Man lar de stå på akkurat ofte nok til at folk har respekt for boksene, og ikke mer.

 

Det er hele poenget med boksene, de skal virke avskrekkende. Men ut over det skal de ikke stå på. Slik er det også i virkeligheten, rosenrød eller ikke. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...