Gå til innhold

Kan man kutte en fiskegrateng i to?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Om det er de i aluminiums form så bør du nok lage hele samme dagen og varme restene dagen etter

 

Ser ikke noen grunn for å dele de opp da vi har noe som heter kjøleskap som bevarer maten til dagen etter, etter at maten har kjølt seg ned til romtemp.

Skrevet

Kan med 99% sannsynlighet svare ja ^^ Har kuttet frossenpizza i to før, det virker fint.

 

Eneste problemet er at den kan nok være litt hard og tykk som frossen, men har du en skarp kjøkkenkniv og legger hardt press på med håndflaten, og vogger kniven forsiktig frem og tilbake, så går det nok.

  • Liker 1
Skrevet

Hmmm ... ^^ Jeg trodde greia her var å steke halve i dag og halve en annen gang? ^^ Ikke å steike hele, la den stå på bordet til den er lunken, og steike den på nytt? ^^ Den andre halve delen kan man vel bare legge i frysepose i fryser og steike i en liten form eller bare på aluminiumsfolie i ovn. Spiller liten rolle hva man steiker ting på, så lenge det er litt kanter så ikke eventuell væske renner vekk.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...