Gå til innhold

Ny mobil gir deg «ekte» heldekkende skjerm med fiffig triks – og den kan fåes med 10 GB minne


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Digger heldekkende skjerm og null busslomme. Specs er også rimelig greit men som vanlig så er det vel på kamerabiten Xiaomi faller gjennom på?

 

Tror at om det skulle bli bytte av telefon så ville det stått mellom denne el Huawei Mate 20 X som også mangler busslommen men som har samme kameraoppsett som Mate 20 Pro. Den har jo også fingerleser på baksiden og det er bare et pluss i mine øyne, heller en kjapp og svært god fingerleser på baksiden som alltid virker lynkjapt enn en kostbar en som både er litt treg og som ikke alltid klarer å gjenkjenne finger'n. Blir spennende å se hvilken pris disse Xiaomi modellene får her til lands. 

 

Håper det blir en trend flere produsenter hopper på, at vi unngår den svære busslomma. Og en skyvetelefon for frontkamera ville vært helt greit for min del. Er ikke hver dag jeg snapper selfies uansett. 

 

10 GB Ram, undres på om forskjellen fra 6GB versjonen vil bli merkbare for brukerne i praksis? Og hva gjør det evt. med strømforbruket? 

Endret av bojangles
  • Liker 1
Lenke til kommentar

93,4%...

 

Hvor mange nivåer av heldekkende og ekte heldekkende finnes det på veien opp til 100%? Dere vet det kommer, så muligens vil ikke alle disse heldekkende-artiklene på veien dit være de artiklene som holder seg best i retrospekt.

 

Tror du redaksjonen respekterer leserne sine nok til å tro de har en oppmerksomhets ramme over 2 dager? 

Lenke til kommentar

Digger heldekkende skjerm og null busslomme. Specs er også rimelig greit men som vanlig så er det vel på kamerabiten Xiaomi faller gjennom på?

 

 

De siste to i serien har gjort det bra. Mix 2s og nå Mix 3.

Mix 3 deler pallplass med Samsung sin Note 9 og HTC U12+

Totalscore på 103 og underscore på hhv 108 og 93 for foto og video. Note 9 stod til 107 og 94.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...