Jump to content

D64

Medlemmer
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

16 :)
  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Declaration_of_war_by_the_United_States Hvilke kriger startet Obama? Libya-krigen, Syria. Ellers har han sørget for drone drap i Pakistan, Jemen og Somalia.
  2. Huawei sammarbeider med myndighetene og militære. Det kan ha noe å si? Hvorfor skulle Trump være redd loven i Kina? Kina har allerede lagt hindringer i veien for Apple på det Kinesiske markedet, så det er ikke så veldig synd på dem, er det? Kina kan ikke takle en fullstending stans i handelen med USA, på samme måte som USA lett kan takle det.
  3. Det er akkurat det som skjer nå, det er derfor arbeidsledigheten går ned i USA fra måned til måned. Foxconn som har de største fabrikker i Kina bygger nå nye fabrikker i Vietnam, India og... USA. (foxconn produserer blant annet mobiler for Xiaomi, Apple, Nokia, Playstation, Nintendo osv)
  4. Det ville vært en gavepakke til Trump, om Kina svarte med en eksportnekt huawei er skummel med deres sammarbeid med mundighetene og militære i Kina, men meg bekjent er det ikke fremlagt noe beviser mot Huawei enda. Dette er fremme nå for å presse Kina til forhandlingsbordet tror jeg. Kina må akseptere rettferdig handel som andre land.
×
×
  • Create New...