Gå til innhold

Opel mistenkes for utslippsjuks. I dag raidet politiet kontorene deres i Tyskland


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi vet at alle "jukser" på lovlig måte med utslipps-tester, men nå når myndighetene begynner å sjekke litt avdekkes det stadig mer ulovlig juks.

Er det noen bilfabrikanter som ikke har jukset, eller burde politiet raidet alle produsentene av fossilbiler nå for å sikre seg bevis før det slettes?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Diesel er selve djevelens drivstoff, skulle vært hardt avgiftsbelagt i stedet for omvendt. Hva tenkte de?

 

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hoga-utslapp-fran-nya-dieselbilar-1

Vi burde kanskje avgiftsbelegge politikerene ( SV og Ap?) som anbefalte , og avgiftsbelagte alternativet, for noen år siden?

Endret av Fri diskusjon og kunnskap
  • Liker 1
Lenke til kommentar

I vagt håp om at det er ironi vi ser i kommentarfeltet ovenfor så må jeg allikevel si at den hoverende og "jeg er bedre" holdningen til sedsberg og Co. hører til en absolutt minoritet.

 

Vel er det slik at fossilt bør og skal fases ut, men denne typen holdninger finner vi ellers kun hos de historieløse. En slik bitter holdning til teknologivalg som er gjort i fordums tid tjener ingen, dét selv om det er rett at noen ganger har fortiden tatt ukloke valg helt bevisst basert på egen økonomisk eller politisk gevinster. Andre valg, som er dårlige i dag, er tatt fordi de var bedre en det som før var.

 

Hva vil de kommende generasjoner si om "våre" elifiserte valg. Gjorde vi det riktige eller har vi satt i gang nok en blemme? Hva om det går så galt at vi pepprer moder jord med møllekraft all-over. Tror dere de, våre barn, blir like begeistret som enkelte er for den teknologien i dag når de må høste fra våre valg? Hva vil du bli kalt da??? Eller tenker dere at disse mend og kvinder som i dag fører an i elbil kappløpets utvikling, eller grønn energi for den saks skyld, er av en annen karakter og moralskt forankret i den sosialdemokratiske ånd, en for alle, alle for en, og resten til meg, og en varm inkluderende sameksistens? Eller vil vi etterhvert finne griser i skogen også her?

 

Spørsmålet er, skal man dra lasset sammen, eller skal vi heller finne skyldige vi kan skyte? Opel Skropel Skrap er ikke dømt enda.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

...Og kanskje TU burde konsentrere seg om å presentere informasjon fremfor å skape desinformasjon. Å bruke begreper som "raidet" er både barnslig og ukorrekt. De møter opp hos Opel med hjemmel til å gjøre en undersøkelse, og Opel må pent tillate det, men å "raide" har ett helt annet innhold. Dere får mye kritikk fra folk som synes dere har blitt stadig mer uprofesjonelle og tabloide. Tenkt å gjøre noe med det snart?

 

---

 

Jeg er da ikke så mye bedre. :p Kjører fossil selv og kommer til å gjøre det i mange år fremover.

 

Fint, da er vi to slemminger. Foreløpig iallefall.

Endret av EremittPåTur
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...