Gå til innhold

Microsofts nye app gir deg tilgang til Android-telefonen din fra Windows


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt sent kanskje? De fleste har vel synk av bilder på mobilen til en skytjeneste i dag? Bilder jeg tar med mobilen er tilgjengelig nesten øyeblikkelig i Onedrive på PC. Onedrive fungerer med File Explorer. YourPhone er UWP? UWP er gjerne tregere og mindre funksjonsrikt enn Win32 appene de erstatter.

Lenke til kommentar

Timeline er en god ide, slik virtuelle skrivebord var en god ide, men akkurat som virtuelle skrivebord fremstår Timeline som uferdig og halvbakt. Alt for få programmer støttes. Man kan ikke prioritere mellom hendelser. Hos meg dominerer feks Edge fullstendig og gjør at jeg ikke får sett Office dokumentene jeg leter etter. Det er ingen synk mot Office eller Edge på andre enheter. Og flisene er svære og tar opp alt mor mye plass på skjermen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Hvilken Android versjon krever dette? Eller må man installere en app?

 

Ettersom det i artikkelen står: "...kunngjorde Microsoft en ny app kalt Your Phone – ", så er det vel rimelig å anta at det er snakk om ein app...

Du trenger en app "Your Phone Companion" fra Microsoft (søk i play.google.com) installert på telefonen og en app i Windows 10 som heter "din mobil" i "norsk" W10. (https://www.microsoft.com/nb-no/p/your-phone/9nmpj99vjbwv). Mobil og Windows kobles sammen via en Microsoft konto (den støttet 2-faktor).

Dessverre må telefonen være tilkoblet trådløst nettverk for at det skal fungere pga "ikke støtte for forbruksmålt...". Da forsvinner fort noe av nytten med å finne igjen telefonen som de også reklamerer med. Windows versjon må være 1803 eller nyere.

 

-H

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lurer på hvordan "godkjenningsprosedyren" blir (ved oppkobling til tlf).

 

jeg vedder en tier på at en kan bruke Authenticator-appen fra Microsoft for å gjøre prosessen med oppkobling raskere. Tester i kveld.

 

De fleste har vel synk av bilder på mobilen til en skytjeneste i dag? 

 

Det er flere skytjenester som tilbyr denne muligheten men jeg vedder en tier på at dette bare er begynnelsen. Kommer Microsoft tilbake med en ny satsing på mobiltelefoner med Windows mobile (eller tilsvarende navn) blir dette innebygget native. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...