Gå til innhold

Hvilke program for videoredigering anbefaler du?


Anbefalte innlegg

Jeg tar av og til opp videoer med speilrefleks-kameraet mitt. Jeg har vært lat med å skaffe meg et videoredigeringsprogram og har sett litt på Adobe Premiere Elements. Jeg har allerede PS og LR og er derfor kjent med Adobe sine produkter men jeg har også blitt anbefalt DaVinci Resolve 15. Det begrenser seg litt hvor mye jeg film jeg kommer til å redigere men hva anbefaler dere av programvare for dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker powerdirector som finnes på steam og det funker greit for meg. Jeg redigerer små hjemmevideoer og langt ifra profesjonelt bruk, men det er intuitivt og enkelt også synes jeg at det er greit at det ligger på en plattform jeg allerede bruker. For min del prøver jeg å unngå adobe produkter så langt det lar seg gjøre pga leiemodellen de har lagt seg på.

Lenke til kommentar

Resolve kommer i en gratisversjon som er så god at det blir for dumt å ikke prøve det ut før du betaler for noe annet.

 

"The free version of DaVinci Resolve has all of the professional editing, legendary color correction and Fairlight audio tools you need for SD, HD and Ultra HD work at up to 60 frames per second. DaVinci Resolve Studio adds support for 4K and higher, along with frame rates up to 120 fps. It also includes dozens of additional image processing features and filters that are not in the free version. This includes film grain, temporal and spatial noise reduction, amazing new face enhancement tools, lens flares, lens distortion correction, optical quality blur and mist effects, deflicker, dust busting, warping and much more!"

 

Jeg klarer meg veldig fint med gratisversjonen...ellers koster det $299.

Endret av Dr. Brodsky
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Signerer forslag om Davinci.

Det begynner virkelig å bli et solid klippeverktøy, og jeg har i stor grad faset ut Premiere de siste par årene på grunn av hvordan NLE delen har utviklet seg.

 

Jeg har jobbet i Davinci profesjonelt som colorist i ti år, og tar imot de nye endringene med klipp, compositing og lydettersrbeid med åpne armer. Det at du kan gjøre alt dette i et gratis program, på det nivået, er helt enestående.

Endret av OlaHaldor
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...