Gå til innhold

Er det mulig å få S8 (og nyere) til å skille mellom ice/telia?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132

Mener TS om man kan se i displayet hvilket nett man er tilkoblet?

Jeg har lagt merke til at noen telefoner viser Operatørnavn i venstre hjørne i statusbaren. Dette kan endre seg fra ICE+ til ICE/Telia ettersom dekningen varierer, og således lett gi informasjon om hvilke nett man er på.

Samsung og endel andre merker viser dessverre ikke denne informasjonen. På noen telefonener kan dette slås av/på i innstillinger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

På min S8 så kan jeg tvinge den på ice+ sitt nett i menyen: instillinger - tilkoblinger - mobilnett - Nettverksoperatører, inne der søker jeg manuelt til ice+ kommer opp og velger dette.

På min S8 kan jeg se at den er på ice+ sitt nett etter jeg trykker en gang på power knappen når skjermen er av, og da kommer man til låseskjermen så det det info om nettet man er på der.

Av en merkelig grunn så vise ikke ice sin egen vidget at jeg er på ice+ nå, men båte telefonen og widget jeg har lastet ned gjør det.

 

Men nå i det siste har jeg brukt en Widget som man kan laste ned gratis på play store som viser ice+ fremme på skjermen min.

Appen/widget heter IP Widget

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.dieterthiess.ipwidget&hl=no&gl=US

 

spacer.png

 

 

 

 

 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Det er fortsatt SIM-kort som bestemmer hvilket nett tlf henger på. Forsøker man å tvinge sim til å henge på ice foran Telia, vil den oftere hoppe til Telia enn når man bare lar alt stå på full auto.

 

Uansett: Hvis tlf tilfeldigvis faller til Telia og bruker opp kvoten, vil man fortsatt få 10 Mbit når man havner i kce's eget nett igjen og bruke av 1000 GB kvoten om man har denne, mens man hos Telia har 64 kbit hastighet når man ikke har noe igjen. Koster ikke en krone ekstra. Så da lurer jeg på hvorfor folk fortsatt jobber så hardt for at tlf skal henge på ice? Man skaffer seg bare ekstra jobb og potensielt mer ustabil tjeneste. Hos meg med Samsung s20 fe og a21s, opplever jeg at tlf henger hos ice så lenge jeg lar alt stå på auto med roaming på. Begynner jeg å tulle med innstillinger, velger simkortet Telia, trass i at alle områder jeg befinner meg i har bedre dekning hos ice.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...