Jump to content

Nortonis

Medlemmer
 • Content Count

  146
 • Joined

Community Reputation

15 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Ice ja Jeg har hatt routeren min på auto og til tider telefonen min, da går det fort utover kvoten min på 10gb fra ice, og ikke datafrihet. Alt virke så tungvint vist man vil KUN bruke datafrihet.
 2. Hvordan er det med man har ICE datafrihet i en router, og den bruker opp Telia kvoten på feks 10gb, stopper nettet helt opp da, eller prøver den mer og tvinge seg over på ice+ for datafrihet igjen ?
 3. På min S8 så kan jeg tvinge den på ice+ sitt nett i menyen: instillinger - tilkoblinger - mobilnett - Nettverksoperatører, inne der søker jeg manuelt til ice+ kommer opp og velger dette. På min S8 kan jeg se at den er på ice+ sitt nett etter jeg trykker en gang på power knappen når skjermen er av, og da kommer man til låseskjermen så det det info om nettet man er på der. Av en merkelig grunn så vise ikke ice sin egen vidget at jeg er på ice+ nå, men båte telefonen og widget jeg har lastet ned gjør det. Men nå i det siste har jeg brukt en Widget som man kan laste ned gratis på play store som viser ice+ fremme på skjermen min. Appen/widget heter IP Widget https://play.google.com/store/apps/details?id=de.dieterthiess.ipwidget&hl=no&gl=US
 4. Vel om dette er tilfelle så er det en dealbreaker, og ha på gps samtidig så man har på pulsmåleren ser ikke ut til og virke. Så man må bruke gps sporingen på telefonen og ikke den som er i klokken. Hadde jo våre fint og lagt telefonen igjen til tider når man går tur osv. Fitbit selv vet om det og har ikke noe løsning på det. Sjekk ut dette: https://www.youtube.com/watch?v=c7KHBR-xSlc&t=596s
 5. Det var jo bra og se, jeg leste en test på sense på tek.no , og der står det ekg var kun aktivert i USA og noe andre plasser, men ikke i norge. Ja da takker jeg for god informasjon, om det ikke dukker opp flere forslag her så kan det se ut til at det er klokken jeg kan gå for, også til en hyggelig pris. Takk igjen min godeste herremann Kron for dette flotte forslaget.
 6. Hei, ja den virke jo grei. Jeg så på sense, men det står at den ikke har EKG hjertemåler aktivert i Norge, har denne den funksjonen aktivert ? Jeg trenger klokken mest for søvn overvåking med misstanke om søvnapne, og ville også fulgt med på hjertemåleren over tid da jeg føle jeg får noe hjertejag til tider. Så kunne våre greit og fått litt innblikk i det selv .
 7. Er det en klokke som er mer fokusert som en helseklokke og ikke så mye treningsklokke ? Jeg tenker da at den registrere søvn,puls,EKG osv. Er nok flere treningsklokker som gjør dette, men usikker om det er en som spesielt er rettet mer mot og overvåke helsen og ikke trening ? Og at den ikke er for kostbar hadde og hjulpet på.
×
×
 • Create New...