Gå til innhold

Nortonis

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nortonis

  1. Er en til måte igjen da som jeg kunne testet det på, det er vel og bytte til det andre simkortet uten datafrihet og sjekke på etterpå, altså 2 forskjellige abbenomenter på samme telefon etter hverandre. Er dere ikke bare glade for da og få litt mer info om dette ? Du selv vet jo ikke svaret, om du ikke jobber for ice da eller sitter på mer info. Klart jeg forstår jo at det hele kan virke ulogisk at det er sånt, og det ønsker jeg selv også at det ikke fungerer sånt. Men som nevnt lengre oppe så er det bare for meg og hoppe over til tilbudet og se om det kan bli litt bedre, ellers er det bare og retunere.
  2. 6mbit er noe jeg ofte ligger på med datafrihet, så kjøre vi en test på den telefonen som også er på ice+ nettet og da er det feks 30+ Dette er vet nok ikke du eller meg hva er grunnen til, og heller ikke ice vil svare på. Men jeg ser det går igjen at folk klager på at ice sitt nett er tregt, venner som flykter fra ice pga tregt. Nå skal det sies at jeg bor litt utpå bygda, her er det bondegårer og vilt som vandre rundt, så det er nok ikke så prioritert. Det som også holder meg litt igjen på til ice er at dem kjøre enda 4g over 450mhz båndet, og dette er til tider stor hjelp for oss som er ute i båt i fjorder og bak øyer, da ser jeg ruteren bytter over til 450mhz til tider. Men poenget vitt var vel heller at om jeg hadde fått en stor pakke som di feks har nå på 40gb, så kan det være av interesse og kansje bytte for og teste det ut, siden det er noe muffens når vi tester ut med datafrihet. Det er rutere man kan faktisk låse på et fast nett, for og omgå dette ice+ nettet som i noen områder er så tregt. Det beste hadde jo våre mobilt bredbånd, men det er jo til en veldig høyere pris enn dette systemet vi kjøre nå, som er veldig rimelig med kun ett ekstra datasim. Bare jeg klare og streame i 1080p så er jeg fornøyd, noe som som oftes det gjør med litt hakking til tider imellom.
  3. Ice+ nettet med datafrihet har jeg sett at er veldig tregt i mitt område, uansett er det vel maksa også på 25mbit, noe jeg aldri har sett i nærheten av. Men uten datafrihet så er det jo ingen struping på farten, sim kortet til ice er programert til og foretrekke ice sitt eget nett har jeg fått forklart fra ice selv. Dette klare jeg fort teste på mobilen min med og kjøre en speedtest på ice+ , og så velge nettverk til det som ikke er + (kamuflert Telia navnet nå?) så får jeg rask fart. Men det er ikke fast , og over tid bytter den automatisk tilbake til ice+ igjen. Man har også ice+ selv uten datafrihet, men da virke det som hos meg at farten er raskere. Så det virke noe muffens her hos meg i hvert fall at når datafrihet er involvert så blir farten strupet. Edit: Har også testet med kona sin mobil her, jeg er på datafrihet og kjøre en speedtest, og etterpå kjøre en på hennes mobil som ikke har datafrihet, og da blir det raskere på den uten datafrihet.
  4. Med ice datafrihet så forstår jeg sånt at det kun er på ice sitt nett, og da er datafrihet strupet og stor belastning i området jeg er i mener jeg. Når jeg går vekk fra ice+ nettet og tvinger over på Telia så går alt fort igjen, så jo det har litt sammenheng. Så om jeg fjerne datafrihet og bruker feks også telia så vil jeg ha ganske god fart hele tiden ser jeg der jeg er.
  5. Jeg har til nå brukt datasim i routeren med datafrihet. Men ser nå di har påsketilbud på 40gb til samme pris jeg har hatt mitt 10gb pluss datafrihet for. Jeg tror jeg skal klare meg med 40gb til streaming av film og tv i båten Datafrihet oppleves veldig tregt til tider, 6mbit osv, selv etter di har oppgradert farten på den. Hva sier folket, er det andre som lar seg lokke nå fra datafrihet over til 40gb abb for og få litt mer fart ?
  6. Jeg har ikke mobilt bredbånd, jeg har bare ekstra datasim til mitt normale abb og får det.
  7. Det er på telefonen jeg beskriver fremgangsmåten på her. Routere du kan låse til ICE+ er nevnt tidligere i denne tråden av Kynxx. Jeg klare det med min ICE router, men da må jeg låse den på 450 Nettet, siden det bruker kun ice, så den kan ikke hoppe over på andre. Jeg har min router i båten , så der setter jeg pris på 450 båndet, det strekker til andre plasser som det vanligvis ikke er dekning. Det er vel kun ICE sin egen router som har 450 båndet.
  8. På telefonen bruker jeg ofte trikset med og tvinge den raskt på ICE+ nettet igjen. Har laget snarvei til appen i telefonen som heter sim tjenester, og under der går du inn på NRA menyen , velger TrigMode is : LOC Så hver gang du vil tvinge den på ice+ igjen så trenge du kun og trykke på den som heter Trigger Return, så går den på ice+ igjen. Men skulle du ha veldig lav ice+ , så vil den igjen gå tilbake til Telia.
  9. Hei Jeg har våre på båttur i helgen, har datafrihet og datasim i ice routeren min i båten. Hos meg så ser jeg at det er brukt 8 gb fra datafrihet, og ikke min vanlige 8 gb datakvote. Så det ser ut som det virke greit her, den må nok i ditt tilfelle ha gått utenom ICE+ nettet.
  10. Han tok pcb eller hva det heter, et stikk i fingen og noe blo i en maskin som di fikk svar på. Han mente det var en virus infeksjon ja som gikk over. Men jeg viste ikke om disse klumpene på mandlene på det tidspunktet, så om det hadde hjulpet på saken og fortalt det. Tok av dette annonyme greiene. Takk mr Mercruiser for din hjelp også.
  11. Jeg vet ikke hvilken Telia har kjørt på, kunne du delt modellnummeret på denne ruteren ?
  12. Hei, ja var vel deg jeg leste om tilbake i posten. Har du link til denne ruteren, og kan du gå inn på nettverk som en telefon og velge nettverket og låse den der, med evt noe ekstra innstilliger ? Regne med du ikke bruker 450mhz båndet da, men 800+ Låste min til 450mhz i helgen, brukt opp mot 20gb nå, eneste måten jegh klare holde meg på ice+ er og låse den til 450 mhz
  13. Jeg har bare routeren med medfølgende antenne, har en sånn ice panel antenne på vei jeg skal prøve ut. Telefon som router i båt virke greit her, er ikke det spørsmålet dreie seg om, så sagt det er dekning. Tlf får jeg bundet til ice, ellers bruker jeg sim kort appen til og returnere til ice+ med. Det er ice routeren jeg kunne tenkt meg og låst om det gikk. Jeg liker og ha tilgang til 450 båndet som kun ice har, så andre leverandører utgår.
  14. Jeg så det er tilbud på 40, tror ikke det er nok heller, har hatt 30gb til 299. Dumt da at man ikke klare låse skikkelig på ice+, virke på telefonen, men routeren har bedre antenner når jeg er ute på sjøen som nå og bruker det i båt. Har også låst den på 800 som ice+ også bruker, men da er det gambling om den bruker telia eller ice. Speedtest appen viser det riktig, men så plutselig får den det for seg og bytter over selv og spise kvoten.
  15. På telefon så virke det greit og bytte over og holde seg på ice+ sitt nett,der bruker jeg appen og widget til og se. Men på ruteren har man mindre info til og finne ut om man er på ice+ Alt på full auto i routeren, da tygger den plutselig unna på den vanlige kvoten. Ser det er andre som får til og låse den, men da med andre rutere.
  16. Jeg har også ice router og har lagt dette inn i innstillingene. Men den tar enda fra kvoten min. Har fri data og datasim i router. Eneste måten og låse den på er kun og bruke 450mhz båndet. Kan noen hjelpe meg med å få låse router til kun ice+ nettet?
  17. Er det en klokke som er mer fokusert som en helseklokke og ikke så mye treningsklokke ? Jeg tenker da at den registrere søvn,puls,EKG osv. Er nok flere treningsklokker som gjør dette, men usikker om det er en som spesielt er rettet mer mot og overvåke helsen og ikke trening ? Og at den ikke er for kostbar hadde og hjulpet på.
×
×
  • Opprett ny...