Gå til innhold

Neste år kan du bruke strømmeabonnementene dine også i utlandet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Netflix svarte også at reglene foreløpig ikke gjaldt for den norske tjenesten, men de er litt i en særstilling fordi du vanligvis uansett har tilgang til det lokale Netflix-biblioteket i landet du oppholder deg i.

 

Betyr det at man som bruker kan velge f.eks. på ferie i Gran Canaria å se på spansk eller på norsk Netflix-bibliotek? Hva med undertekstene, hvordan er spanjolene på det i sitt Netflix-bibliotek? Er det endelig sånn at man kan få se en engelsk film med engelske undertitler der, men fortsatt ikke om man ser den samme filmen hjemme i Norge? Eller risikerer man at den da kun blir tilgjengelig på spansk og andre språk i undertekstene enn engelsk?

Endret av G
Lenke til kommentar

Jeg ahr canal digital kabel TV og kan bruke t-we appen i utlandet. Var i Spania i juni. Så på alle TV kanaler uten problemer via mobilnettet, men møtte litt restriksjoner via wifi og spansk fibernett-abonnement.

 

Dette skyldes at når du (uansett hvor du er i verden) vil få din mobiltrafikk rutet hjem til Norge før det går ut på internett. Så du IP adresse registrert i Norge uansett hvor du er i verden når du benytter data-roaming.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En liten korreksjon. Jeg bor tidvis i Algarve, Portugal, er der nå og vi har hatt Netflix lenge (nordisk variant, dessverre uten portugisk undertekst, som hadde vært ok for å lære språket her). Følger serien 3%. Hbo Nordic har vi hatt siden påske. Følger Westworld. Sumo har jeg ikke selv så status der kjenner jeg ikke. NRK Nett TV har vi også hatt lenge.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...