Gå til innhold

SAMLETEST: Barbermaskiner til under 1000 kr


Anbefalte innlegg

Når skal dere teste dyrere maskiner? Skjønner jo at man må over tusenlappen for å virkelig bli fornøyd her, og undertegnede trenger ny maskin.

This. Nå ble det testet varianter i prisklassen ca 3000 kr og opp i juli, altså etter dette innlegget ble skrevet, men testvinneren finnes ikke lenger i butikkene - og det må da eksistere kurante alternativer i klassen mellom 1000 og 3000 kroner?

 

Har en gammel Philips som har vært ganske ålreit men som like fullt burde ha vært byttet ut for lenge siden :)

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Videoannonse
Annonse
On 8/8/2018 at 4:06 PM, Hojjoj said:

Joda men for min del så er det ikke et alternativ med klassiske barberblader da jeg har litt pirkete hud. Brukte en periode en ordentlig barberhøvel med fantastisk barbersåpe men kan ikke bruke det hver dag. Tørrbarbering med maskin fungerer ypperlig for meg i den daglige barberingen :)

Hm, jeg takler ikke å bruke gilette o.l. p.g.a utslett men de gammeldagse bladene fungerer fint for meg*. Trenger ikke såpe heller om jeg barberer i eller rett etter å ha dusjet. Alle er jo imidlertid forskjellige. 

*) Men høvelen de settes i har stor betydning. En høvel kan gi masse irritasjon mens en annen går som silke. Har med vinkler og klaringer å gjøre. Bladene må byttes ofte, men når man kan kjøpe 200 feather blader på nett for lommerusk er det nada problem. 

Oops, litt gammel tråd, jajaj

Endret av sverreb
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
hekomo skrev (På 6.8.2020 den 17.23):

Hva av billigmaskiner er det som er bra nå om dagen da?

Mulig dette ikke er den typen maskin du tenker på, men jeg har allerede sett meg ut "Philips Beardtrimmer series 5000" (BT5515/15)  når min nåværende "Philips BT5205/16" sier takk for seg (som er muligens om ikke så lenge).

Er ikke avhengig av å ha det helt glatt (blir bare mer arbeid), så jeg nøyer meg med en trimmer på laveste innstilling til den ukentlige stussen. Og så bruker jeg en "Philips HQ7380/17" de få gangene jeg vil ta alt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...