Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Rånere i mandal


Anbefalte innlegg

Husker før, rundt 2006 var det stort rånermiljø her i lille mandal. Nå er det ikke noe i mandal. Hadde vært gøy å fått tilbake den tiden.. Var jo et stort biltreff i p-huset (den gang brannalarmen gikk :lol:). Hva syns folk om nye mandal (uten masse rånere) og gamle mandal (med masse rånere). Jeg ville gjerne hatt det tilbake :)  

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rånere betyr masse støy fra bilanlegg, roping, forsøpling, rusende motorer med 3 toms rakarør, burning og skrensing, stort sett fra 20-30 år gamle Volvoer. Åå så tøffe disse folkene er som kjører rundt i de gamle volvoene sine, tror faktisk de er tøffest på jordens overflate.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var kanskje 2, men ser på nett at det var mye som skjedde på den tiden, iforhold til nå. Pappa rånte også mye den gang. Han sier selv at miljøet ble mindre rundt 2010. Ikke siden han måtte selge bilen og på en måte stoppa, men han er fortsatt veeldig bilinteressert og har lagt merke til at de er vekke. kun den 240'en eller hva enn den firkanta bilen er som kjører fram og tilbake rett med ungdom/videregående.. ikke noe mer jeg har lagt merke til egentlig. Husker litt fra den gang jeg var 2 år, husker jeg satt i opelen til pappa den gang...

 

 

Husker før, rundt 2006 var det stort rånermiljø her i lille mandal.

Det er lett å romantisere ting fra 2-årsalderen.

Endret av KevinBil
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...