Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Vi er for tiden på utkikk etter personer som er Altibox-kunder og som kan tenke seg å bidra til å gjøre Altibox-tjenester enda bedre enn de er nå. For å oppnå dette, samarbeider Altibox med en partner som heter uTest. uTest er i utgangspunktet en plattform for uavhengig programvaretesting hvor alle kan registrere seg og delta i testing av programvare. Testere vil selvsagt få betalt for sine testbidrag.

 

uTest tilbyr alle deltakerne i testene, ikke bare betaling av hele abonnementet (utvidede tjenester som IPTV tilbys uten ekstra kostnader), men selvfølgelig også betaling for hver beskrevne steg for steg-test en gjennomfører samt betaling for hver feil en finner.

 

De søker etter langsiktige deltakere da de dekker minst 2 års abonnement på Altibox.  Hvis du synes dette høres spennende ut og noe du kan være interessert i å være med på, vennligst registrer deg her:

https://goo.gl/forms/UDpkKH9ee5sjQrN73

 

En uTest-medarbeider vil da ta kontakt med deg og fortelle deg hvordan du kan delta i testen. Lurer du på noe, ikke vær redd for å stille de spørsmål du måtte ha.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til orientering var det meg som forfattet innlegget i går under annet brukernavn, noe som ikke var tilsiktet men en liten påloggingsglipp.

 

 

Men til saken hvor jeg bare vil utdype at dette testprosjektet faktisk ikke er for godt til å være sant.

 

uTest er et internasjonalt testsamfunn med testere fra hele verden. Det driver med test av alt av apper. produkter og tjenester. Mangfoldet er stort. Jeg er selv tester på uTest og kom inn gjennom Altibox-prosjektet hvor Altibox er kunde av uTest.

 

Ca. to ganger i måneden forfatter de som leder prosjektet i uTest testcaser for et av Altibox sine produkter slik som iOS, Android og Altibox nye Huawei-boks. De ulike casene går på TV-funksjonalitet, film og serier, HBO, TV-Guide og PVR-funksjonalitet

 

Etter å ha blitt invitert til en ny runde, går du gjennom en steg-for-steg-liste med gitte funksjoner du skal teste og godkjenne eller melde feil. Du får betalt for hver test-case samt hver feil du finner. Graden av feil avgjør størrelsen på utbetaling.

 

All kommunikasjon er på engelsk og det er grunnen til at påmeldingen også er på engelsk. Du som tester forholder deg kun til de som leder prosjektet, og de er ikke norsk. Til orientering er de som leder Altibox-prosjektet svært hyggelige mennesker og hjelper deg så godt de kan å gjøre en best mulig jobb.

 

Som nevnt i første post, dekker prosjektet dine kostnader til TV-funksjoner og IPTV-tjenester.I tillegg til at du får dekt leie / kjøp av film / serier du benytter deg av i et test-case, dog opp til 3 stykk pr. runde.

 

Så har du interesse av å teste mot din egen TV-hverdag for å gjøre Altibox-porteføljen til et bedre produkt for deg selv og alle oss andre, gratis Altibox-tv-produkter og samtidig få betalt for det, ja da bør du melde din interesse i linken under:

 

 

https://goo.gl/forms/UDpkKH9ee5sjQrN73

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sa nettopp opp TV hos Altibox. De har jo holdt på å utviklet app til Apple TV i lang tid. Den skulle komme i 2016. Siste meldingen var første kvartal i 2018. Når de da går ut på FB og sier: "Vi hadde håpet på at vi skulle klare å få til dette i år". Etter jeg byttet leverandør kan jeg faktisk se TV overalt.

 

Spørsmålet blir følgende: Kommer det til å komme ut en app til Apple TV under denne perioden? Folk sier at Apple er så lukket, men Altibox er jo egentlig mye verre på dette området. 

Endret av FranZe
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Behov for flere testere av Altibox produkter


Følger opp denne tråden da det fortsatt er behov for flere testere av Altibox produkter. Etter forrige etterlysning er det fire som har meldt seg og som har deltatt i minst en testrunde.


 


Brukererfaring


Hvis du en av de som har vært med på en test eller flere, hadde det vært flott om du kunne skrive noen ord om din erfaring slik at andre vet hva som venter.


 


Apple TV og WEB


Siden sist har Altibox lansert app for Apple-TV og vi som er testere fikk denne tilgjengelig noen uker før den ble lansert. Vi tester også med jevne mellomrom ny web-app for desktop.


 


Ønsker du mer informasjon


Da fyller du ut skjemaet i linken under og etterhvert vil du motta litt mer informasjon om prosessen videre (på engelsk)


 


Testrunder


Testene legges ofte til helger med en dag eller to ekstra slik at alle skal ha mulighet for å teste innenfor perioden. Tiden du bruker på hver test varierer fra en halv time til rundt to-tre timer, alt avhengig av testerfaring og hvor mange funksjoner som skal testes.


 


Belønning


Blir du aktiv tester vil du få dekt ditt tv-abonnement samt tilbakebetalt for filmer du leier/kjøper i forbindelse med test. Du mottar også betaling for hver steg-for-steg-testskjema som ofte er en del av hver testrunde. Du mottar også betaling for de feil du eventuelt måtte finne. Størrelse er avhengig av hvor kritisk feilen er. 


 


https://goo.gl/forms/UDpkKH9ee5sjQrN73


 


Vennlig hilsen


JanM


Lenke til kommentar

Hei LMH1

 

Den nye løsningen mangler en del av den funksjonalitet som ligger i tvoveralt-løsningen, men det begynner å nærme seg. Melder du deg som tester, vil du få tilgang så snart det blir lagt ut nye test-caser rundt denne, hint, hint.

 

Vennlig hilsen

JanM 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Til deleder

 

Du får tilgang på de pakker du kan velge under personlig valg. Jeg selv sjonglerer som en vanlig bruker mellom disse ved behov, da nytt kanalvalg er gjort på sekunder. Og du kan jo bytte så ofte du vil.

 

TV2 Sport Premium er ikke blant disse pakkene, og har til nå ikke vært en egen testcase. Men Altibox integrerer pakker fortløpende og du skal ikke se bort fra at de snart har en avtale med TV2 også. Men dette vet jeg ikke noe om.

 

 

Til KVTL

Så bra at du har lyst å se hvordan dette fungerer. Er du av den nysgjerrige typen som kan ofre tid, ikke bare på Altibox, ja så kan du få være med på både spennende og ikke fullt så spennende prosjekter. Problemet nå om dagen er jo at det er så fantastisk vær at en må nesten prioritere sommeren.

 

Lykke til med testingen

JanM

Endret av JanM_1
Lenke til kommentar

Dette er interessant, men savner litt informasjon. De fleste som har Altibox har en TV+Internett-pakke. Da får man 500/500 og betaler 999 kroner i måneden. Hva blir prisen, eller hva får man tilbakebetalt hvis man melder seg på og bidrar? Og hva hvis abbo er bundet? Er det mulig å få noe informasjon fra noen i Altibox som kan klargjøre dette?

Endret av deleder
Lenke til kommentar

Til deleder

 

Du som tester har ingen direkte kontakt med Altibox, heller ingen oppgjør fra Altibox. De bruker uTest som mellomledd og all kommunikasjon skjer gjennom prosjektledere i uTest, som ikke er fra Norge. De igjen får beskjed fra Altibox utviklingsavdeling, hva en ønsker teste i hver enkelt runde. Det er Altibox igjen som vurderer hvilken verdi det er på eventuelle feil du rapporterer. 

 

Du får tilbakebetalt det du har av utgifter på TV-delen som står på din faktura fra nettselskap som formidler Altibox. Internett holdes utenfor. Du sender kopi av faktura sammen med nettutfylt skjema for tilbakebetaling til uTest Og har du behov for å kjøpe / leie film i forbindelse med testing (maks tre pr. testrunde) så bruker du samme skjema. Alle utgifter du har, tester du gjennomfører og feil du finner i Altibox-produkter, får du utbetalt via uTest på lik linje med alle andre testprosjekt du er med på. 

 

Vennlig hilsen

JanM

Lenke til kommentar

Takk. Jeg forstod det, men 90% av alle kunder har TV og internett i samme pakke. Det finnes bare en slik pakke. Den koster 999. Hva refunderes da?

 

Håper det er greit med spørsmål. Vil gjerne bidra, men antar det kan bli litt knoting (noe jeg egentlig liker), men usikker på hvor mye familien liker det. Ok å vite om man får refundert 100 eller 600 hver måned :)

Lenke til kommentar

Til deleder

 

Har splittet faktura i flere deler, hvor det spesifiseres både TV-pakke, PVR-tjeneste og internett så jeg kan ikke svare på din variant av faktura. Men vil tro du får omtrent halvparten dekt, men det kan du jo be den som tar kontakt med deg undersøke.

 

Suverent at du meldte deg, så får du se om du har lyst å bli med på dette.

 

Citero

Jeg tror ikke det var noen fra Applause / uTest som ringte deg. Spurte prosjekleder Dmytro, men han hadde ingen han kjente til med dette navnet.

 

Vennlig hilsen

JanM

Endret av JanM_1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...