Gå til innhold

Ny S8 som allerede klikker? Hjelp


Anbefalte innlegg

Har en splitter ny Samsung S8 som ble konfigurert den dag i dag, og den funka som en drøm i kanskje 3 timer før den nå plutselig har begynt å oppføre seg jævlig rart. 

Etter at jeg importerte notater og meldinger fra tidligere IOS gjennom USB har den vært tullete. Om jeg prøver å skrive en melding, så skriver tastaturet bokstaver av seg selv til tider, og er uresponsivt når jeg trykker på bokstaver. 

Og når jeg f.eks. har snapchat åpen kan mobilen plutselig åpne snappen av seg selv. Den svarer heller ikke hver gang jeg prøver å gå inn på en app eller lignende, er nesten som om "touch-funksjonen" er blitt litt herpa. 

Noe som er umulig, siden telefonen er splitter ny.

Noen som har peil på hva dette kan være?

Edit: den Iphonen jeg overførte filene fra har oppført seg litt lignende tidligere (noe som er en av grunnene til at jeg byttet tlf), og jeg mistenker derfor at det kan være noe form for virus eller noe? Hva kan jeg i så fall gjøre?

Endret av OleVegar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Resetter den nå, men hadde vært greit å vite hva som er årsaken til problemet..kan ikke se for meg noe annet enn at det må være virus..telefonen er jo bare cirka 6 timer gammel, så det kan jo umulig være noe teknisk eller noe..

Lurer i så fall på hva jeg skal gjøre for å få bilder, notater, SMSer osv over på telefonen uten at dette skjer igjen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...