Gå til innhold

Battalion 1944-lag (konkurranse og casual)


Anbefalte innlegg

Prøver å stable nokre lag på beina til Battalion 1944 kjem ut 1. februar (gjerne til betaen i helga òg). Har vore med på alle alfa-testane, og er ganske sikker på at spelet kjem til å bli stort innan e-sport. Går det bra med spelet, blir det naturleg at det kan vurderast for Telenorligaen òg - noko eg er relativt sikker på at vil skje. 

 

Vil gjerne bygge vidare på eit spelcommunity eg pusler med (rundt 160 medlem, men ikkje så veldig mange aktive), og tenkte at her har ein moglegheita til å lage ein norsk scene for spelet. Alle er velkomne, uansett ferdigheitsnivå. Kjem til å ha ulike lag, nokre seriøse til ESL/Cybergamer, nokre casual - og gjerne ein gjeng som kan vere med på å grinde competitive. Har spelt på semipro-nivå i CoD før, men byrjar å bli ei god stund sidan. 

 

Spelsamfunnet Three Swords E-Sport starta som ei e-sportforeining ved UiS, men utvider litt utover det no. Har ein discord her: https://discord.gg/6GzhTCK og ei lukka facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1546643398985691/

 

For dei som ikkje har høyrt så mykje om Battalion 1944, så er det eit skytespel basert på dei gode, gamle Call of Duty-spela som CoD 2 og CoD 4 (Promod). Tenk på det som ein mellomting av CS og CoD. 

 

Kjør gjerne debatt om spelet generelt. Fleire som gleder seg?

Endret av iR' BR34K
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Testet dette noen timer i helgen, har backet det siden det ble annonsert og har gledet meg til å få teste det selv. Er i grunn mer Battlefield gameplay-typen, men dette her var faktisk så nedstrippet, enkelt og rask moro at det ble...ja bare morro :) De har nok en del å ta tak i mot lansering, og i tiden etter, men dette har jeg i grunn ganske troa på ja.

Lenke til kommentar

Ser veldig frem til å prøve spillet 1. februar. spilt mye cod for mange år siden og spilt MYE csgo siden 2014. Ser veldig frem til det kompetetive delen av battalion 1944 og hvis det mulig å danne en gruppe som spiller mye sammen så er det bare å ta kontakt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...