Gå til innhold

Sony søker nye prøvekaniner for stor PlayStation 4-oppdatering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Merkelig da at jeg som har hatt PS4 (originale utgaven) siden den kom ut (her i Norge), har innstallert hver eneste oppdatering som jeg har kunnet oppdage, aldri har fått brick'et min da!?  :wee:

 

Sikker på at du ikke har noe urent strømnett der du bor XtaZ? Kjøp deg en avbruddsfri strømforsyning (såkalt UPS - gjerne Online type til noen tusenlapper) du XtaZ, kan redde deg i fra en ny bricked konsoll  ;)

Endret av G
Lenke til kommentar

Vært i alle testene og aldri hatt noe problem. Aldri hørt om noen som har hatt det heller...noe en burde vel ha gjort i stor grad om det var mye problemer. Er tross alt den største og mest populære konsoll plattformen med millioner på millioner på millioner på millioner flere konsoller i hendene til spillere en konkurenten......  :ph34r:

Endret av LarZen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

http://lmgtfy.com/?q=PS3+2.4+bricked

 

http://lmgtfy.com/?q=PS3+4.45+bricked

 

http://lmgtfy.com/?q=PS4+4.70+bricked

 

 

At dere ALDRI har hørt om dette er jo rimelig rart når det får mye medieoppmerksomhet og forumpostene på reddit og andre sider gløder. Hvor stort problemet faktisk var vet ikke jeg og kan for all del ha vært blåst ut av proposjoner, men det var tydeligvis nok folk som rapporterte feil til at Sony har trukket oppdateringene alle gangene og sluppet en ny update

 

Mine har aldri blitt bricked heller men jeg venter alltid å ser an feedbacken før jeg oppdaterer.

Lenke til kommentar

Er det reaksjonen din på å bli motbevist? Ja Mai 2017 er skikkelig mange år siden altså..  :roll: Stor forskjell på et preview program som er et betaopplegg lagd direkte for at slike ting skal fanges opp ikke ende opp i sluttproduktet og at det skjer i den faktiske releaseupdaten, frivillig er det også å de advarer mot at nøyaktig slike ting kan skje. Du finner uansett ikke mange slike hendelser verken med preview eller releaseupdaten på Xbox og det nærmeste de har kommet var vel at ene updaten til One factory resetta konsollen for ca et halvt år siden når den gikk live. Så klart det er alltid noen som får en bricked konsoll en eller annen plass i verden hver eneste update hos alle aktørene, men det er Sony som har driti mest på leggen her og det til tross for at de slipper LANGT sjeldnere updates enn hva MS gjør.

 

Men ja du har rett i at i det store og hele så er det sikkert ikke noe issue.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...