Gå til innhold

Kamptråd FAC: Manchester United - Derby


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vel ein følelse av at her MÅ ein vinne, etter fadesen mot BC. Evt også at Mou håpar folk som Herrera og Mhiki skal kunne bruke kampen til å kome litt på rett kjøl. 

 

Skal uansett vere grei skuring, men ser ikkje vekk frå at det her blir nervøst, urytmisk og mykje vansklegare enn nødvendig.

Lenke til kommentar

Ingen stor kamp av United. Har brukbar kontroll på det meste, og skapar såpass med sjansar at det bør bli ein komfortabel siger. Likevel tek det for lang tid før ein kjem seg til dei avgjerande moglegheitene, og ein klarar ikkje å utnytte dei gode mogleigeheitene tidleg nok. 

 

Det kunne ha vore ein svært komfortabel kamp, for United er mykje betre enn Derby, men ein klarar ikkje utnytte det. 

 

No skjer det mot eit Championship-lag, men ein ser mykje av det same i United sine kampar også i PL. Ein tek ikkje sjansane til å sette skikkeleg fart framover, det er ikkje nok bevegelse framom ballen og ein ender med for mange spelarar som må ta for mange touch på ballen uten at ein skapar reel framdrift. Dette har vore eit problem i fleire sesongar, spesielt mot lag som eigentleg er klart dårlegare. 

 

Det viktigaste er likevel at det blir siger og avansement, og det er heilt utruleg å sjå for ein flyt Lingard har kome inn i . Må det berre fortsette. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...