Gå til innhold

Etter det amerikanske oppkjøpet har den norske droneprodusenten fortsatt å utvide her hjemme


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fint med salgssuksessen til grunderne, men hva betyr suksessen for arbeidsplasser i Norge på sikt. Så langt sier altså FLIR-selskapet at de vil satse på fortsatt drift her, men kan når som helst overføre teknologi og produksjonsutsyr til USA under vignetten America first.

Synd at Norge er så avindustialisert at ingen norsk bedrift vil eller kan føre dette fine løpet videre. Nå som inntektene og arbeidsplassene begynner å komme selgerne grunderne ut med god personlig fortjeneste, men med en veldig usikker tid for selskapet.

Tor Løken

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Flott, la oss bli rike på drap.  Penger lukter visst ikke.

Eller skal vi spørre Pakistanske bryllupsgjester om det luktet etter at USA  dronebombet bryllup?

 

 

«Bomber for fred? Erklæringen om menneskerettighetene kan ikke tvinges gjennom av en massiv bombing. Tvert imot. Å slippe bomber bryter alltid menneskerettighetene, fordi uskyldige mennesker alltid blir drept.»

https://midtifleisen.wordpress.com/2017/05/04/bombestemning-i-imperiet/

 

Endret av Fri diskusjon og kunnskap
Lenke til kommentar

Trist at Kongsberg Gruppen ikke så sin mulighet her. Det er lite lurt å selge fremtidsrettede innovasjoner og bedrifter ut av landet, til kinesere, amerikanere o.l. Prox Dynamics sin teknologi har absolutt fremtiden foran seg og ble solgt billig.

 

At salget av Elkem - et viktig selskap for norsk verdiskaping - til et kinesisk statskontrollert selskap ble godkjent av staten samtidig som norske selskap blir piratkopiert av kinesiske bedrifter og ikke får lov til å gjøre kinesiske oppkjøp er både tragisk og grenseløst Naivt. Selger vi de gode bedriftene utenfor oljen har vi ingen fremtid!

Endret av BG00SA28
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...