fjottzki Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 (endret) Jeg har ikke datoskrekk....(spiser tørrvarer som er utgått for over ett år siden.... margarin utgått for ca 2 mnd siden..... f.eks)..... men kylling... litt mer skeptisk.' Kjøpte 1/2-prisa grilla kyllinglår på Kiwi... så når jeg kom hjem at de gitt ut for to dager siden. la dem rett rett i frysern..... Vil anta at det er problemfritt. Endret 20. januar 2018 av Hårek Gjenoppretter slettet innhold
Vice Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 Det fine med matvarer er at dersom de faktisk blir dårlige så kan man enten se, lukte eller smake det Datostempling er bare en veiledende holdbarhet. 2
L4r5 Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 To dager bør være lite problem. Spis og kos deg.
BuffyAnneSummers Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 Lukter den eller ser guffen ut så kast den, ellers spis og kos deg.
Simen1 Skrevet 23. september 2017 Skrevet 23. september 2017 To dager over er helt på kanten for rå kylling etter min mening, men siden denne var grilla ser jeg ikke problemet. Se, lukt, smak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå