Gå til innhold

Kompistur til Berlin


Isbilen

Anbefalte innlegg

Jeg og et par kompiser har bestilt flybilletter til Berlin i november. Selv har jeg bare vært innom byen, men ikke overnattet, og jeg er vel den som har best peiling. Med andre ord er vi ganske blanke. Planen er å surre rundt, se på kirker, museer, landemerker, spise mat, drikke øl, gå på konserter, kanskje en togtur til en naboby. Mye på sparket. Hvor er det fett å bo? Hotels.com oppgir avstand til "sentrum" som et kriterie, men det er jo ikke sikkert det er best å bo der. Innspill fra noen med roen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

T-banen i berlin er meget effektiv så jeg har i hvert fall bodd et stykke utenfor sentrum og fått billig hotel. https://www.google.no/maps/place/Arcadia+Hotel+Berlin/@52.5140745,13.4686373,17z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x70bfd92631255b42!8m2!3d52.515142!4d13.4680901

 

Arcadia hotell bodde jeg på. Ligger litt øst i Berlin. Har ikke mye peiling på resten av Berlin, men vet at det er et meget bra pizzasted i nærheten av det hotellet :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noe man vil huske lenge etterpå er for eksempel å overnatte på "Tropical Islands" rett sør for Berlin. Man kan få hotellrom, lodge eller bo i telt i jungelen. Det er selvsagt også mulig å bare ta et dagsbesøk slik jeg gjorde. Men pass på at dere overnatter inne i domen og ikke utenfor.

https://www.tropical-islands.de/en/

 

Hva med en resturant hvor man spiser i bekmørke servert av blinde? Folk elsker eller hater dette.

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g187323-d792776-Reviews-Unsicht_bar-Berlin.html

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...