Gå til innhold

Backpacking - tips til pakking og reise


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg og et par venninner ønsker å sette av 3 - 6 måneder og reise. Jeg har et stort ønske om Sør-Amerika eller Asia, eller å få til begge deler. Har noen gjort det samme og kan komme med litt tips og råd. Både angående hvor vi burde reise, generelle tips og tips til ting som er lurt å pakke med oss av duppeditter og andre ting.

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Jeg var et halvt år på backpackertur i Asia for mange år siden. Pakket sekken full av dilldall, så den var 20 kg da jeg dro. Da jeg kom hjem, var den 6 kg. Ikke pakk for mye! Du trenger stort sett bare lette klær. Hadde jeg dratt til Asia i dag, hadde jeg bare tatt med håndbagasje, og kjøpt det jeg trengte etter hvert. F.eks. på Khao San Road.

Endret av Fibonacci
Lenke til kommentar

Pakk lett ja. 30-40 liter er fint. Prøv ut sekken og gå rundt i hjemme på en normal dag med den. Gå på shopping med den her. Se om det føles greit ut.

 

Jeg liker Filippinene. Det meste står på engelsk og mange snakker engelsk. Det er varmt, fin natur, fine strender, billig. Fint for et første land du lander i. 

 

Telenor kontantkort er nyttig for da kan du motta gratis sms fra norge. Og kjøp sim kort i landene du kommer til. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Pass på at flere land i Asia begynner bli lei av såkalte begpackers. Kommer du til Thailand og de synes du ser litt rufsete ut så kan du bli bedt om å vise minst 10.000 bath i kontanter for å slippe inn. Reisende fra Europa har allerede opplevd å få ignorerte returbilletter, bekreftelser på betalt hotellopphold, nettbank de kan logge inn for å vise saldo og de har også blitt nektet å gå til minibank for å ta ut penger.

 

Har de ikke minst 10.000 bath på seg der og da så er det glattcelle og deportering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...