Jump to content

Smørbukk

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Hei! Jeg reiser til India i oktober ca. Men India er fryktelig stort! Jeg ønsker å dra steder hvor det er masse kultur, hvor jeg kan oppleve mye, samt fin natur. Jeg tenker ihvertfall å dra til Kerala som har en fantastisk natur. Videre vil jeg også til Goa. Har også hørt at Rajastan er verdt å besøke. Hvilke andre steder er å anbefale på denne turen? Hva er deres erfaringer fra India?
 2. Jeg vil bare tipse om et par steder i Vietnam. Jeg var i Vietnam i påsken, og det var sinnsykt fint! Jeg var først én dag i Hanoi. Én dag i den kaosbyen holdt mer enn nok for meg. En dag til ville blitt for mye for min del. Deretter dro jeg til Halong Bay med en todagers tur (ikke like fint som på bildene, men fortsatt verdt opplevelsen), videre dro jeg til Sapa som var helt fantastisk! Jeg anbefaler virkelig i dra hit!! Og ikke bo i byen, men heller i områdene der risåkrene er. Jeg bodde på Sapa Volunteer Homestay. Virkelig å anbefale, og kjempehyggelig betjening! Beliggenheten var perfekt! Etter to dager her dro jeg videre til Ninh Binh, og dette må være mitt favorittsted! Helt fantastisk flott natur! Man kaller det ofte for Halong Bay på land. Her også anbefaler jeg å bo utenfor byen. Det var så stille og fredelig, det var avslappende, og rett og slett virkelig verdt å oppleve. Her bodde jeg på Lotus field homestay som var helt sinnsykt! Hyttene står over vannet på en risåker, plasseringen er så fredelig og fin, man kan låne gratis sykler, og man har felles middag med en hyggelig atmosfære. Dette hotellet kostet en del. Men hvis dere har bodd lenge på sovesaler og trenger en ordentlig avslapping er dette perfekt! Ellers er det jo andre billige hostels i nærheten. Videre dro jeg noen dager til Hoi An som jeg synes var mest fint om kveldene. Ellers var ikke byen noe som skilte seg ut. Men det var mange aktiviteter å gjøre der. Så det var også verdt turen. Men mine favoritter var helt klart Ninh binh og Sapa! Et annet tips er Palawan/El Nido i Filippinene. Ser du ikke har nevnt Filippinene. Men dette er virkelig paradis og mitt aller favorittsted hittil i hele verden. Hvite fantastiske strender, bassengklart vann, og en helt fantastisk og eksotisk natur! Om dere skulle fått tid ville jeg virkelig vurdert det!
 3. Hei! Jeg og et par venninner ønsker å sette av 3 - 6 måneder og reise. Jeg har et stort ønske om Sør-Amerika eller Asia, eller å få til begge deler. Har noen gjort det samme og kan komme med litt tips og råd. Både angående hvor vi burde reise, generelle tips og tips til ting som er lurt å pakke med oss av duppeditter og andre ting. Takk for svar!
 4. Jeg og familien skal på tur til Vietnam i påsken. Jeg lurer på hvor dere anbefaler å dra? Jeg ønsker ikke en storbyferie, men heller ikke å tilbringe hele ferien på stranda. Jeg ønsker mer en ferie med mye fin natur og kultur. Jeg er mer ute etter ting å gjøre og se. Så hvor anbefaler dere å dra? Eventuelt tours eller andre aktiviteter?
 5. De har i Purta Princessa. Men kan også være lurt å ta ut før du flyr til palawan, i tilfelle de er ute av drift. Pleier ikke være vansker å finne hotell å bo på, men skjønner det kan være litt skummelt som første tur. Jeg liker bare å ha muligheten for å skifte om jeg ikke liker hotellet eller ønsker å dra videre til en annen plass (haner som bråker hele natta osv). Da får vi bare planlegge godt, sånn at vi vet ca hvor mye penger vi trenger! Tusen takk for alle tips
 6. Sommeren er fra midten av Mars til midten av Mai, så April er helt perfekt. Det er veldig varmt (ofte for varmt for meg), men luften er fortsatt relativt tørr. Jeg har også betalt med Agoda, og så funnet ut når jeg kommer frem at prisen de oppgir i resepsjonen er noe lavere. Men om jeg hadde reist i fra Norge og ned hit, så hadde ikke jeg tatt noen sjanser med reservasjonen. Det er ikke så enorme prisforskjeller. Tusen takk for mange svar! Jeg lurer også på en annen ting. Jeg har hørt at det ikke er minibank i El Nido. Det kan jo virke litt problematisk. Hvor finner jeg den nærmeste minibanken?
 7. Åjaa! Jeg bestilte begge hotellene med agora. Var litt skeptisk til siden først i og med at jeg aldri har hørt om den før. Men tok sjansen når det virket som en grei side. Jeg fant et hotell i El Nido jeg synes var veldig fint. Det heter El Nido Viewdeck Cottage. På agoda kostet det 4300, mens på booking kostet det 10 000!! Jeg vet ikke helt om jeg hadde turt å tatt sjansen på å bestille et hotell i en natt, og så satse på at jeg finner et annet som er billig, men også fint. Hva om det er helt fullt? Er ikke det litt skummelt?
 8. Så heldig du er! Vi skal være 3 netter i Puerto Princesa i et hotell som lå litt for seg selv inni jungelen. Vi har lyst til å se på underground river. Så prøvde å finne et hotell som ikke var alt for langt unna. Etter det drar vi videre til El Nido og blir der i 12 nettet. Vi drar 7.april. Håper været er fint og at det blir varmt og godt når vi er der! Prisene hørtes jo veldig rimelige ut da! Godt det er billig når det blir mye penger på hotell og fly!
 9. Eneste jeg har sett av kriminalitet er unger som prøver lommetyveri i cebu og Manila og taxi/tricycle sjåfører som prøver å få noen ekstra kroner. Kidnappinger er lengre sør i Filippinene og neddoping er vel stort sett selvforskyldt pga øl til 5-10 kroner på utesteder :-) Det høres ikke så ille ut! Men hvordan er det med priser der nede? Hvor mye koster det for mat, taxi, osv? Nå har jeg bestilt både flybilletter og hotell. Så nå er det bare å vente på at tiden går!
 10. Men burde jeg gjøre det samme hjem igjen også? Ta bussen ned til PP og ta flyet derfa? Det er jo ganske langt. Men jeg er student, og tjener ikke noe penger. Så jeg blir nødt til å prøve og spare litt. Takk for tipsene! Hvordan er det med kriminalitet der? Merket du noe til dette? Jeg er ikke så veldig bekymret for det. Men foreldrene mine sier de ikke er spesielt glade for at jeg skal dit. De har lest om neddoping, raning, kidnapping og naturkatastrofer. Hehe! Sjansen for dette er vel liten tenker jeg, og ingenting man trenger å bekymre seg over. Men det er vel fortsatt greit å ta noen forhåndsregler.
 11. Tusen takk for svar! Bodde du i El Nido? Jeg har lyst til å se den underground river-greia, og tenker da å bo et par tre dager i Puerto Princesa, og så dra videre til El Nido og bli der i 11 dager. Jeg har prøvd å søke litt, og det ser ut til at det er mest som skjer i El Nido med tanke på øyhopping og slikt. Hvordan er det forresten med priser på sånne ting? Jeg tar gjerne imot sparetips!
 12. Etter mye frem og tilbake har jeg og min venninne bestemt oss for at vi skal dra til Palawan i Filippinene. Er det noen som har vært der og kan fortelle litt? Komme med noen tips og liknende? Vi ønsker en avslappende tur, men har lyst til å være med på ulike ting som øyhopping og andre aktiviteter. Noen tips rundt dette? Tusen takk :-)
 13. Jeg vurderer å reise ril Tanzania i påsken. Det jeg lurer på er om noen her har noe erfaringer med Tanzania? Jeg ønsker å dra på safari og gjøre ulike ting der. Men vil også ligge på stranda. Har dere noen tips til hvor i Tanzania det er fint å dra, og spennende og morsomme aktiviteter å være med på der? Jeg er forresten student og kan ikke dra på noe luksusferie. Så det må være rimelig innen pris.
 14. Hm, shopping er egentlig ikke så viktig. Men hadde vært gøy å hatt 1 dag ihvertfall. Jeg vil helst ikke bruke mer enn 20 000 på turen totalt. Jeg fant ut at spontantur er en dårlig idé. De attraktive stedene er sikkert utsolgt. Og vi kan ende meg å havne et sted som ikke er så fint.
×
×
 • Create New...