Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ingen USB i Windows 10 funker ikke


Anbefalte innlegg

Holder på å gå fra vettet her. Nada av USB virker i Windows 10. Funker fint i BIOS. Kan ikke bruke tastatur/mus en gang.

 

Heeele hendelsesforløpet:

Splitter nytt Asus H270i Gaming (merk: kun usb 3.0-porter) med i7 7700, 32GB RAM, ikke nytt GTX 980 og en Samsung 960Evo m.2 som var tiltenkt systemdisk, samt en 120GB corsair ssd som er fra forrige pc.

 

Starter med å installere W10 på Samsung-SSD'en. Alt funker fint, Windows autoinnstallerer grafikkdrivere osv - men jeg installerer likevel chipsetdrivere og alt som Asus lister opp av drivere på nettsiden sin.

 

Restarter PC. Ingen tastatur-input. Prøver å bytte port flere ganger, restarte, starte uten usb plugget i, endre usb-innstillinger i bios (legacy moduser, osv). Prøver 5-6 forskjellige tastaturer av ulike merker, alder, kvalitet, altmulig jeg klarte å finne. Etter å ha reinstallert Windows lar jeg være å installere drivere, og det fungerte fint i noen dager selv med flere omstarter underveis.

 

Dro til en kamerat på LAN. Kommer frem, starter maskina, usb virker ikke.. Har ikke noen usbbrikke med w10 på for reinstall, så jeg booter likegreit windows fra Corsair-ssd'en som jeg brukte i den forrige pc'en min. Funker strålende over helga.

 

Nå setter jeg opp alt på nytt etter å ha kommet hjem, og nå har USB til og med sluttet å funke på denne Windows-installasjonen også! Fantastisk.

 

Planen nå er å boote en liten Debian-disk for å overføre noen filer fra Samsung-SSD'en før jeg prøver en ny reinstall av w10 hvor jeg også installerer TeamViewer, slik at jeg kan feilsøke pc'en uten tastatur - men har noen peiling på hva dette kan komme av?

 

 

Ting jeg har prøvd:

- Ulike tastaturer, ulike usbporter osv

- Reinstall flere ganger

- Oppdatert BIOS, hvor jeg fikk til svar at bios allerede var nyeste versjon

- Smelt hodet i veggen av frustrasjon

- Latt PC'en stå litt i håp om at det fikser seg selv

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...