Gå til innhold

Må bruke opp et gavekort. Forslag?


Anbefalte innlegg

Hei alle,

 

Jeg har et gavekort på Digital Impuls på ca 3000kr. Tingen er at jeg kjøpte ny pc i høst og derfor ikke ser helt hva jeg kan bruke gavekortet på. Er åpen for alle slags forslag egentlig.

 

Tenker kanskje at en slags vannkjøling hadde vært et naturlig neste steg - enten et lukket system eller eventuelt stappe litt mer i kassa og kjørt en full cpu-gfx-vannkjølings-pakke..? 

 

Selge gfxkortet og kjøpe 1080ti? Worth?

 

Har egentlig det jeg trenger av HDD/SSD og vifter..

 

 

Andre specs:

NZXT S340 Midi Tower

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7

Intel Core i7-6700K Skylake Prosessor - 4 GHz

BE QUIET! Be Quiet Pure Rock

ASUS GeForce GTX 1070 ROG Strix Gaming

EVGA PSU 750W SuperNOVA G2

G.Skill TridentZ DDR4-3200 C14 DC - 32GB

Skjerm: Asus VG248QE

 

#firstworldproblem..

Endret av Radar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Bedre skjerm?

 

 

Glemte å nevne den. Har Asus VG248QE

 

Trodde det omtrent ikke var verdt å gå for noe med G-sync og de greiene?

 

 

Det kommer litt an på hva du spiller. Om det bare går i FPS der du sørger for å ha godt over skjermens Hz i fps. Så vil G-Sync ikke en gang bli aktivert, og altså fullstendig ubrukelig. Men om det for det meste går i spill med flott grafikk som krever så mye av maskinen at du ikke klarer å holde deg over skjermens Hz i fps. La oss si du ligger mellom 70 og 100fps for eksempel. Så blir G-Sync nesten uunnværlig om du ikke vil ha riving og/eller hakking i bildet..

 

Edit: GPU'en din vil bare klokke marginalt bedre om du vannkjøler den. Pascal stopper der den stopper uansett. Og med CPU kjøleren din tenker jeg du får CPU så høyt at den neppe klarer å bli noen flaskehals for skjermkortet. Det er en flott maskin du har der, med masse deler som passer bra sammen. Jeg ville sagt at skjermen er den åpenbare oppgraderings kandidaten. Men da med forbehold om at du spiller spill som får nytte av det. :)

Endret av Gabri3L
Lenke til kommentar

Jeg ville prøvd å selge gpu du har og kjøpt ett ti kort, min mening :)

 

Alle har rett til sin egen mening. Men jeg forstår ikke bakgrunnen for din her. Jeg trodde du hadde G-Sync skjerm selv? GTX1070 er et kjempebra skjermkort. Og med en G-Sync skjerm vil det skjermkortet kunne vare ham enda lenger. Langt inn i Volta, og kanskje til og med forbi. Så hvorfor en så "midlertidig løsning" som 1080Ti?

 

Siden han ikke har G-Sync fra før kunne jeg nok heller i så fall vært fristet til å råde ham til å vente på Vega. Og så spart potensielt flere tusen på en Freesync skjerm kontra G-Sync..

Lenke til kommentar

Post her når du bestemmer deg.

gabri3l: Har 34 tommer 21:9 skjerm, men jeg spiller ikke og nei har ikke G-Sync. Har 1080 og de er på folding. :tease:

 

OK, vel. Om du noengang begynner å spille, så få deg en skjerm med G-Sync! Og om TS skal folde, så kjøp deg en 1080Ti. :)

 

Men skal du spille, og føler deg trygg på at det blir Nvidia skjermkort neste gang også.. Ja, da kan det fort være like greit å kjøpe en G-Sync skjerm først som sist. Den vil tjene seg selv inn om du lar den virke som den kan. For spill vil ikke kreve like høy fps som før, for å gi samme følelse av "smoothness"..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...