Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Voldtektsfantasier


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja. Er det noe du har blitt bedt om å gjøre som du synes virker risikabelt? Det meste av vanlige kinks er rimelig harmløse saker (baken tåler bokstavelig talt mye juling), men det er for all del mulig å tenne på handlinger som er genuint risikable (strupetak, slag mot ansikt eller mageregion...)

 

Om det ligger noe usunt bak det... Tja. Det er en kjent mekanisme at tidligere seksuelle traumer kan gi opphav til at man begynner å tenne på seksuell tvang. Det er vel rett og slett en slags mental forsvarsmekanisme, hvor man ved å internalisere et traume og gjøre det til en del av tenningsmønsteret, så ufarliggjør man det og tar på en ubevisst måte tilbake kontrollen. Det er nok også grunnen til at mange voldtektsofre får blandede følelser etter et overgrep og begynner å tvile på seg selv (og det her er egentlig noe alle burde vite om, men det er en avsporing).

 

Men det at negative opplevelser kan forklare et... ukonvensjonelt seksuelt tenningsmønster betyr langt i fra at det er den eneste eller vanligste mulige forklaringen. Så med mindre det er noen andre tegn som kan tyde på bakenforliggende problemer, så foreslår jeg at du tar til takke med at kjæresten din er litt over gjennomsnittet kinky og har det gøy med det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...