Gå til innhold

Hvordan skaffe Windows XP?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gjetter at det programmet var utviklet for 32bit versjonen av xp. Har du prøvd å installere programmet på en 32bit versjon av W7?

Du har en del muligheter under installeringen, som å kjøre installasjons exe fila i kompatibilitetsmodus samt også å lete opp exe filene i programmet etter at det er installert og hake av for at de også skal kjøres i kompabilitetsmodus. Mange gamle programmer kan faktisk funke på W7 på den måten.

 

Men, som sagt, første bud er å installere på 32bit W7.

 

Ellers så går det fint å få tak i xp enda. Jeg har flere isoer som jeg har tatt vare på, har også offline sp for xp. Men du må nok helst finne tak i en eldre brukt laptop å installere på. Ny laptop i dag kan nok være trøblete å få xp til å kjøre på. Så må du selvsagt snoke opp en xp nøkkel fra en gammel maskin, men det skulle sikkert og gå an å finne tak i. Tror faktisk jeg har liggende en gammel maskin med klistrelapp på som det skulle gå an å bruke nøkkelen fra.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har også noen diagnoseprogrammer til bil som krever Windows XP x86. Jeg bruker bare virtuelle maskiner i Windows 10 (x64) for å kjøre de.

Jeg har kjøpt f.eks. Windows 2000 (har ikke åpnet den ennå ;) på Ebay, og jeg tror ikke det er noe problem med å  få XP også derfra.

Det er utrolig hvor mye som finnes på Ebay! Jeg kjøpte også to (kun 1 CD men 2 oblater, de godkjennes av MS) versjoner av XPSp3 på Finn.no tror jeg det var.

 

Jeg holder meg ajour med POS-ready oppdateringer, de eksisterer pga. alle POS-installasjoner verden over som benytter XP og som MS må holde oppdatert en stund til.

Endret av rofl2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...