Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

[Løst] Elendig samarbeidspartner


Anbefalte innlegg

Skriver en oppgave sammen med en annen person som gjør minst mulig og det hun gjør er så dårlig at det må skrives om og det gir meg ekstra arbeid. Det ligger an til at jeg må skrive hele oppgaven selv.

Hun har flere ganger sagt at hun er lei av å studere.

Ikke leser hun og setter seg inn i ting og ikke skriver hun det hun har lovt at hun skal skrive. Så vidt jeg vet, så kan jeg ikke bare sparke henne ut av prosjektet, så hun vil kunne få en grei karakter, uten å ha gjort spesielt mye. Begynner å bli dritt lei!

 

Er det noen som har noe forslag til hva man kan gjøre?

Endret av ronron25
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Kanskje du har tenkt fram til dette tidligere, men kommer bare med det som kan hjelpe allikavel.

 

Snakk med lærer? Fortell at den du jobber med ikke bidrar like mye og det er urettferdig. At enten så må læreren få eleven til å skjerpe seg eller så får det bare bli en og en. 

 

Hvis det ikke så kan du snakke med parteren, enkelt og greit. Fortell at de ikke legger i like mye innsats og det er ikke greit at de overlater deg ekstra jobb. 

 

Siste du kan gjøre er å bare ikke si noe i det hele tatt, men vet hvordan det er selv, så som oftest i slike situasjoner har jeg fortalt eleven først, og hvis ikke det viser noe fremgang, så forteller jeg læreren min. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Først spør ho om det kanskje er greit om dere tar det opp med lærer. Hvis ho protestérer, så må du si til ho at du kommer til å be lærer om å bli dømt separat. Så må du bare gjøre din jobb så bra som mulig, og heller legge ved et notat når du skal arkivére oppgaven hvor du skriver at du hadde en svært umotivert arbeidspartner. Kanskje du kan få lærerens underskrift på dette notatet, i tilfelle en arbeidsgiver vil vite hvorfor karakteren ikke ble så god.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde samme problem en gang. Tok meg 10 minutter å få "samarbeidspartneren" ut av bildet. Jeg hadde selvfølgelig gitt det 3-4 dager, rettere sagt mast og irritert meg i 3-4 dager.

 

Læreren visste hvordan eleven var og forsto at det er urettferdig at han skulle få drakarakter fra 2-5. Fra 3-5 eller no hadde gått helt fint for meg da en 3'er elev faktisk gjør noe selv om det kanskje ikke er helt toppners. Fyren slutta på skolen forresten :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...