Gå til innhold

AP er det nye SV


Anbefalte innlegg

Etter å ha fulgt med på APs landsmøte så er det ingen tvil. AP er det nye SV. De tar opp stridsøksen og angriper de rike igjen. De kjører samme tåkeprat om at "ta fra de rike". "ingen profitt på velferdstjenester". "mer skatt til de rike" . "kun idéelle organisasjoner skal få være med". "liberal innvandringspolitikk".

 

AP skaper frykt og usikkerhet i en av landets største arbeidsgiverorganisasjoner, nemlig hos private barnehager. Denne sektoren sysselsetter titusener av unge arbeidere som gjør en strålende jobb. Takken fra AP er å rakke ned på denne sektoren og skape frykt i ledelsen. Først ble stortinget enig om full barnehagedekning. Private aktører har i 10-15 år bygget opp ett nettverk av barnehager som driftes eksemplarisk på alle måter. De investerer tid og ressurser.  Men hvem ønsker ikke å tjene penger ? Den tanken om at en ikke skal tjene penger og at en ikke skal kunne ta utbytte hører hjemme i gamle Sovjetunionen hvor staten tok alt av utbytte og brukte det på det militære. AP ønsker å ta inn penger for å kunne liberalisere innvandringen til landet.

 

Takket være AP så har vi i dag problemer med tiggere. Og dette blir ikke bedre med et regjeringsskifte i 2017 hvor vi vil få en ny AP, SV koallisjon.  Rødgrønt kaos og tåkefyrster er ikke en løsning for fremtiden

 

Følg meg på https://stortingsvalget2017.wordpress.com

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Etterhvert som AP blir overtatt av AUF og innvandrere så blir det også et helt annet parti. Den eldre garde i AP som sitter på toppen nå har en helt annen politikk enn de som kommer om 10-20 år.

Dessverre vil nok velgerflukten også avta, på grunn av alle innvandrerne som stemmer AP og den oppvoksende generasjon av hjernevasket venstreradikal ungdom.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...