Gå til innhold

Dette skal være Samsung Galaxy S8


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror det er bildekvaliteten som gir intrykk av at der står samsuns i stede for samsung. Men syns også telefonen til høyre ser ut til å inneha micro usb, mens den til venstre har den nye usb kontakten. Men hvis det stemmer at de lanserer med 3,5 mm jack, skal jeg kjøpe den i ren sympati ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

 Telefonen skal komme i de to størrelsene 5,8 og solide 6,2 tommer og ha QHD-oppløsning og Super AMOLED-paneler.

 

Hvorfor skal plent telefonene være så forbanna store? Hvis folk trenger stor skjerm så kjøp et nettbrett med sim-kort. Personlig så mener jeg alt over 5,2 er lite praktisk. 

Jeg syntes alt under 5,5" er lite praktisk. Forskjellig bruk, muligens. Til mitt bruk ønsker jeg stor skjerm og enhåndsbruk, samt mulighet for å ha tlf i lommen. Dette gjør nettbrett for store, så jeg har pleid å bruke note-telefonene selv, og gleder meg til å se hvordan note 8 blir.

Lenke til kommentar

 

 

Telefonen skal komme i de to størrelsene 5,8 og solide 6,2 tommer og ha QHD-oppløsning og Super AMOLED-paneler.

Hvorfor skal plent telefonene være så forbanna store? Hvis folk trenger stor skjerm så kjøp et nettbrett med sim-kort. Personlig så mener jeg alt over 5,2 er lite praktisk.

Jeg vil ha 6,2.

Nå må dere legge til faktoren at en av årets trender, endelig er mer fokus på skjerm vs body ratio. Så kan godt være at selve telefonene ikke blir så mye større, men skjermen :)

 

Selv funker S6en jeg kjøpte på salg i sommer bra enda, kjøper Huawei mediapad m3 når den kommer 10. Februar. Med 4g, skal teste om den blir altfor stor eller ikke (8,4"). Tenker å returnere innen 30 dager og så gå All in for s8 Hvis mediapad blir for ubehagelig.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-329093

Jeg venter på den ihvertfall :)

Men synes de burde gå for e-SIM, kun trådløs lading og kun trådløs overføring av data, Ingen porter i det hele tatt og ikke noen grunn til å åpne mobilen for annet enn reparasjoner. Det ville gjort telefonen helt vanntett og støvtett mye enklere. Men det er vel iphone som blir sånn først sikkert som vanlig... :(

Endret av medlem-329093
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-xRp8CQ0Q

Han/De (Svenskene) som driver/styrer denne side virker ut til å litt "oversikt/kontroll" vedrørende mobiler/rykter og spesielt med tanke på de som venter på S8.. Men som med alt. Alt med forbehold.. Selv ventes det spent på Note 8 etter at det gikk galt med Note 7, så jeg tviholder på min Note 4, selv om jeg også måtte skaffe meg den fete 7edge.

 

http://www.mobilanyheter.net/2017/01/lacka-har-ar-allt-du-behover-veta-om.html?m=1

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...