Gå til innhold

Prøv Watch Dogs 2 gratis i tre timer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte dette til ps4 da det kom ut, har ikke rukket å prøve det ennå. Prøvde det første noen timer, ble ikke særlig imponert, men så at dette fikk gode reviews.. noen som har spilt det en stund som kan gi meg en pekepinn på om det er verdt å fyre i gang?

Absolutt verdt det. Jeg har aldri spilt i en åpen verden som har så gode sideoppdrag. Sideoppdragene er mye mer enn tidtrøyte og fyller ut spillet på en glimrende måte. Historien er faktisk mer relevant enn utviklerne ante med tanke på valget som nettopp har vært i USA.

 

Jeg likte ikke eneren, og har heller aldri vært veldig begeistret for GTA, men dette spillet var en fornøyelse.

Endret av ism_InnleggNO
Lenke til kommentar

 

Det er vel desperasjon, mer enn noe annet. Watch dogs 2 solgte mye dårligere enn ubi håpet.

 

 

Tja ikke godt å si. Men det er mange spill som har solgt dårlig i det siste som ikke har noen demo. Og ihvertfall ikke en som varer i 3 timer... Rise of The Tomb Rider solgte vel greit og den er også vistnok ute som trail nå. 

Lenke til kommentar

Watch Dogs 2 føyer seg etter Ubisoft normen med et kart fullt av "like ting" å gjøre. I motsetning til GTA V der hvert sideoppdrag hadde en velskrevet historie med varierte karakterer og oppdrag, så utspiller Watch Dogs 2 seg på samme måte som f.eks Assassins creed hvordan "same shit, different wrapping" kan brukes altfor mye. Ubisoft har alltid vært flinke til "hoved historie" delen, den er alltid vel gjennomtenkt og spennende...men jeg tror faktisk at spillene dems hadde hatt godt av å ha "mindre ting" å gjøre til fordel for lengre regisserte sekvenser med mer dybde

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...