Jump to content

Simen M

Medlemmer
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

354 :)

About Simen M

 • Birthday 04/05/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Synd, hadde håpet på at AMD kunne gi litt ordentlig konkurranse for en gangs skyld. Får vente enda litt lengre på oppgradering da EDIT Der ble ytelsen mer som forventet. Får bare håpe tredjepartskortene er litt bedre på støy uten å prise seg forbi nvidia.
 2. Det er først når du når 90 at spillet virkelig starter Ellers helt enig der, Blizzard har rett og slett vært for trege og henger nå laaangt etter på ARPG fronten, om de ikke har ramlet helt av. GGG har levert på alle måter med nytt innhold, oppgraderinger av spillmotoren og en litt snillere start (read: tutorial) for nye spillere, og alt dette uten å negativt påvirke dybden eller kompleksiteten i spillet. Forøvrig bør det merkes at dette er både en ny league og expansion. Nytt gear, skills, map og hideout tilesets, med tilhørende og sårt trengt QoL update på sistnevnte, samt integrering av mechanics fra de 3 siste leagues i core game. Å få spillet på PS4 samtidig er bare en bonus
 3. Da vet jeg hva dasspausene går til framover, når de etterhvert lanserer Android versjonen.
 4. Uheldivis kjennes det hele ut som en stor fornøyelsespark med stor mengde aktiviteter, men med såpass lav kvalitet at jeg undres på hvorfor jeg gidder logge på. Menmen, slik har det vel vært siden pandaland kom ut.
 5. Så bra at de tok livet av en av yderst få likbare karakterer da. Godt jobba!
 6. Tror dette spillet blir litt for tynt til dagens ganske mettede multiplayer marked..
×
×
 • Create New...