Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun er så kjedelig i senga!


Anbefalte innlegg

Jeg gjør all jobben i senga. Gir henne oral, tar henne i misjonær og sidelengst. Det er de eneste posisjonene vi har omtrent. Hun vil hverken suge meg, runke meg eller ri meg. Hun gjorde de 3 tingene helt i starten av forholdet, men hun ga seg med det etter 3 måneder uti forholdet. Hun ga meg en mini-BJ for et halvt år siden, men det har ikke blitt mer siden den gang.

 

Jeg har god hygiene og vasker penisen godt. Exen min likte å suge meg, og jeg holdt på med et par jenter før jeg ble sammen med min nåværende kjæreste, og de likte også å gi meg BJ. Hun sier at hun ikke orker å gi BJ fordi hun blir sliten i kjeften. 

 

Hun orker ikke å runke meg fordi hun blir så fort sliten i henda. Sist gang hun gjorde det (for mange måneder siden), runket hun meg uten lidenskap og sa: "Kommer du snart eller?" etter 2 minutter...

 

Når jeg har tatt henne i misjonær en stund, spør jeg henne: "Kan du ri meg litt?", men da svarer hun bare: "Åh, MÅ jeg?"

 

Vi har ikke sex så ofte heller. Kanskje 2-3 ganger om måneden. Jeg har gitt opp med å ta initiativ ettersom jeg gjør all jobben. Vi har vært sammen i 1 år nå, og jeg aner ikke hvor lenge jeg klarer dette. Savner virkelig å være i et forhold hvor man både gir og mottar. Jeg ELSKER bj's, det er noe av det beste jeg vet. Jeg liker også jenter som ikke er redde for å ta styringen. Jeg er ung, og føler at jeg går glipp av mye god sex av å være i dette forholdet her. 

 

Jeg mener ikke å høres egoistisk ut, men bra sex er viktig i et forholdet, og jeg aner ikke hvor lenge jeg klarer å holde ut. Har snakket med henne om dette, uten at det hjelper. 

 

Hva bør jeg gjøre?



Anonymous poster hash: 18474...6e0
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har litt det samme problem selv ts.

 

Blir aldri sugd jeg heller, men har nevnt det, og fikk positivt svar. Dette var snart tre uker siden og det skjedde en gang dagen etter, men ikke til jeg kom, og ikke siden. Gidder liksom ikke å måtte spørre om sånt når vi holder på. Samme opplegg i senga, jeg bestemmer alle posisjoner, tar ansvar for hennes orgasme osv. Blir kjedelig etterhvert. Savner også en jente som tar styring og faktisk puler meg litt også, ikke bare blir pult. Dårlig med runking også, før skjedde det 1-2 ganger når hun hadde mensen, men nå nesten aldri.

 

Sexen har vel også roet seg greit ned. Fra minst en gang om dagen til 1-3 ganger i uken.

Det er mye mindre enn hva jeg liker.

 

Jeg elsker samboeren min, og vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Midlertidig løsning har vært å runke alene og se mer på porno. Sikkert ikke sunt, men sånn har det bare blitt.



Anonymous poster hash: e201f...097
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Snakk sammen.

Det føles egoistisk å ta opp sånne savn i et forhold men det er tross alt et veldig fundamentalt behov i et forhold for mange av oss og derfor er det kjempeviktig å ikke undertrykke eller ignorere slike behov.

 

Tross alt er det bare til å gjøre det slutt og finne noen andre som er mer forenelig med din egen personlighet dersom nåværende kjæreste ikke klarer å møte dine behov. Men først er det viktig å snakke sammen og forstå hverandre for vi har ikke alle de samme behovene.

 

Her vil jeg, som mange ganger før, igjen anbefale dere å sammen lese en bok som heter "kjærlighetens fem språk". Her er det en terapeut som tar for seg hvor forskjellig vi kan kommunisere i et forhold. Der Hennes måte å vise sin kjærlighet til deg er å lage mat til deg f.eks fordi det er sånn hun vil bli fortalt at hun er elsket mens i realiteten så hadde hun heller snakket ditt språk dersom hun viste seksuelt begjær for deg. Kanskje det er slik du føler deg elsket.

 

Boken forklarer det mye bedre enn meg. Poenget er iallefall at i et forhold må du snakke språket til partneren din og ikke ditt eget.

 

Jeg og jenta mi leste denne sammen og det gikk opp et lys for oss begge. Nå prøver vi å huske på å kommunisere rett.

Jeg kunne sannsynligvis reddet alle mine tidligere forhold om jeg hadde vært like klar over disse realiteter som jeg er nå.

 

 

 

post-389336-0-33090300-1481279577_thumb.jpg

 

Ellers er det noen ting man kan prøve dersom hennes seksdrift er langt mindre enn din. Sannsynligvis går hun på p-piller for eksempel? Da kan det være verdt å siskutere med lege om man skal prøve et annet produkt. Hormoneneringer kan ødelegge sekslysten hennes og da blir hun såklart kjedelig i senga.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det høres ut som du er sammen en dårlig dame. Om hun aldri hadde villet runket meg, sugd, eller tatt intiativ, hadde jeg trodd at hun ikke likte meg. Det ER turn-off

 

Innlegget ditt sier at du har en jobb som du aldri får betalt for. Det hadde aldri jeg giddet! Du burde ta ansvar for deg selv og finne noen som har lyst til å gi deg noe tilbake. Det er fremtiden din det er snakk om. Har du lyst til å være sammen med denne dama i 40,50,60+ år uten å få noe som helst tilbake.

 

Gå fra henne og gi begrunnelsen at du aldri får noe tilbake.

 

Anonymous poster hash: 2736f...4ef

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hadde det omtrent slik du TS beskriver de to siste årene med eksen. Vi pratet om det, og hun svarte vel omtrent noe slik som at det bare er slik hun er. En periode var hun tilogmed litt sånn at hun inviterte til sex bare for å trekke invitasjonen når vi var godt igang. Til slutt brydde jeg meg ikke om henne lengre. Både seksuelt og ellers.

Man skal ikke bli avvist for mange ganger før at man automatisk bare slutter å bry seg.

 

Mitt tips til TS er å snakke om det hvis dere ikke har gjort det. Og når dere har snakket om det, så gjør det slik dere har snakket om. Ikke bare prat, handle!

Blir det ikke bedre da, så er det lite sannsynlig at det noen sinne kommer til å bli det. Anonymous poster hash: 3f340...d21

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Tror du har to muligheter.

1: Akseptere at slik er det.

2: Finne deg en ny kjæreste

Ikke alle er like glade i suge eller runke eller ri...man BLIR litt sliten.

Du kan muligens få henne til å gjøre det for deg en gang i blant, men da gjør hun det for deg, ikek fordi hun finner noen glede eller nytelse i det selv og da er det vel ikke så innmari godt uansett?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du kan jo prøve å prate om det, men når det er tydelig at dette er hennes "modus operandi" kommer det nok aldri til å bli bedre i lengden. Med bakgrunn i de tre første månedene så kan hun hvis hun vil. Men nå som hun "har" deg gidder hun rett og slett ikke å legge inn innsatsen. 

 

Jeg ville avsluttet det på en ryddig måte før du gjør noe dumt for å få tilfredstilt behovene dine. 

 

Anekdote: 

Jeg har vært i noe samme situasjon tidligere hvor dama var ganske god på å både ri og suge i starten, men etterhvert så bare dabbet det av. Hun ble  lite interessert i å generelt gjøre en innsats i senga, men også ellers. Jeg skulle flytte vekk en periode i fbm studier og fortalte henne at jeg syntes ikke vi hadde det særlig bra og at det ikke virket som at hun var interessert og at det derfor var det beste å avslutte forholdet når jeg dro, men at vi kunne kose oss å ha det fint sammen den siste måneden hvis hun ville det. 

 

Den siste måneden før jeg dro fikk jeg flere bj's enn resten av året til sammen. Hun satt seg overskrevs på meg helt uoppfordret og stilte noen ganger med frokost på senga. Så det forholdet vi hadde den siste måneden hadde kanskje vært et avstandsforhold verdig, men når alt kommer til alt visste jeg at det ikke var slik det kom til å være de neste årene etter at hun "hadde" meg igjen. 

Lenke til kommentar

Adinax: Menn blir også slitne av å gi oralsex og å ligge øverst/stå bak. Det er selvfølgelig frivillig å ha sex, men en noenlunde 50/50 arbeidsfordeling både i og utenfor senga hører vel den moderne tidsalder til? #Krampeitunga #Stivinakken

 

Unnskyld, dobbelpost. 

Endret av Capa Barsavi
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...