Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Finne igjen en jente jeg traff i butikken uten å vite noe om henne?


Anbefalte innlegg

Hei. Traff en jente i butikken istad som jeg øyeblikkelig ble litt betatt av og vi hadde god øyekontakt å begge gikk litt frem å tilbake i butikken. Jeg var selvsagt for feig til å gå bort å spørre henne ut og hun hadde kjørt før jeg kom meg ut av butikken. Jeg vet bare hvordan bil hun hadde og hvordan hun så ut klær, hår osv. Noen tips eller blir dette umulig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå vet ikke jeg om ho er der å handler jevnlig. Europris butikk ved kjøpesenteret i byen. Tenkte egentlig å finne ut hva hun heter å kontakte henne via sosiale medier og ikke steppe opp på døra. Tenkte ikke på å ta skiltnr hennes vettu! Sjeldent jeg blir betatt av noen men hun smeltet meg helt så det er egentlig ganske utrolig!

Lenke til kommentar

Nå vet ikke jeg om ho er der å handler jevnlig. Europris butikk ved kjøpesenteret i byen. Tenkte egentlig å finne ut hva hun heter å kontakte henne via sosiale medier og ikke steppe opp på døra. Tenkte ikke på å ta skiltnr hennes vettu! Sjeldent jeg blir betatt av noen men hun smeltet meg helt så det er egentlig ganske utrolig!

 

Dei fleste handler i rutiner på dei samme butikkane. Med mindre ho ikkje er lokal, men da vil det også vil vere håplaust å finne ho igjenn. 

Eg er redd dei einaste mulighetane eg ser er enten å håpe ho dukker opp igjenn der. Eller å bla gjennom hundrevis av facebook sider.  

Endret av Eirik Blodøks
Lenke til kommentar

Meg om det, men første jeg kom til å tenke på er enten en pubertal 14 år gammel stalker eller Norges klareste innertier av et kvinnfolk.

 

Kommer det en melding eller oppmøte på adressen hennes sånn etter øyekontakt og blikk i en butikk så kommer a garantert til å klikke, men jeg støtter den at du tar deg god tid i butikken de neste dagene rundt den samme tiden som du så henne, da det antagelig er den eneste muligheten du har siden du ikke tok kontakt når du hadde sjansen. Om hun dukker opp så man up da mann, hit or miss, be a med ut på date :)

 

Lar du fisken svømme avsted så blir fisken borte vet du..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Supert utgangspunkt for en kommende stalker!

 

Håper du finner ut hvor hun bor slik at du kan stå utenfor huset hennes og notere når lyset slukkes.

 

Men til alvor:

 

Du lærte noe om deg selv: Du kan lett bli som besatt av ei jente, selv om hun ikke gjør mye annet enn å eksistere, og se deg i øynene. Dette er nok til å få deg til å spekulere rundt hva hun tenkte og følte om deg, og gjør deg desperat nok til å spørre et forum hvordan du kan spore ei tilfeldig jente opp.

 

Les det jeg akkurat skrev en gang til.

 

 

Og igjen.

 

 

Dette er situasjonen din. Dette er den du er for øyeblikket.

 

Du kan endre det. Men først må du bli oppmerksom på problemet.

 

Hint: Problemet er ikke at du ikke vet hvem jenta er.

Endret av Løgn
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg hadde også en sånn situasjon, når jeg var 17 år og manglet 110% erfaring på feltet jenter.

 

Nå er jeg 25 og det jeg vet er at: Sånne ting kan ikke gå inn på deg. Du må gå videre i livet å tenke at "hun var pen, likte kroppspråket hennes. Jaja, kanskje jeg møter hun en gang". Deretter, ferdig. Ikke tenke mer på det.

 

Ut fra brukernavnet ditt er du 29 år og ja, dude, prøv å legg av deg det der er mitt absolutte råd.

 

Done.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-239845

Niesen min kom i kontakt med sin nåværende kjæreste når han tok kontakt med henne gjennom Facebook. I likhet med deg og mange, mange andre norske menn med deg, var han for feig til å ta kontakt ansikt til ansikt. Ganske stusselig spør du meg og fundamentalt uattraktivt.

 

Det som imidlertid gjorde at han vant min nieses gunst er at hun allerede gikk rundt og siklet på denne kjekkasen med modellutseende og hadde lyst å bli kjent med han. De trente på samme senter og hadde hatt et godt øye til hverandre over en periode. I tillegg tror jeg kanskje de hadde en felles venn eller to.

 

En noe annerledes situasjon enn en mann som ser en jente på butikk, ikke snakker med henne, men blir så beruset av forelskelse og begjær bare av det at han er villig til å gå til uante høyder for å søke opp denne jenta på sosiale medier og så sende henne en melding.

 

For all del, det skader ikke å prøve, men jeg tror sjansen er veldig lav for å lykkes og at du fort blir en av mange i innboksen hennes. :) 

Lenke til kommentar

Haha. Har ikke for vane å gjøre slik for å si det på den måten. Men er sjeldent jeg blir så fanget i øyeblikket da for å si det på den måten. Men ja jeg ser hva dere mener, jeg har heller ikke for vane å ikke snakke direkte med jenter, men dette tilfellet har jeg aldri vært borti i en butikk lissom. Å er absolutt ingen stalker, men ja jeg ser også der hva dere mener! Hvordan sletter jeg en tråd egentlig? Denne kan slettes og det var vel bare ett innfall igår.

Endret av superjan87
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...