Gå til innhold

[Løst] PS4 - good enough til de yngste?...


eleine

Anbefalte innlegg

Ungene har talt - WiiU skal byttes ut med XBox eller PS4 - OK, men siden de må finansiere spetakkelet selv har de innsett at nyanskaffelse fort koster noen kroner.... :eek:

 

Akkurat nå har de ikke landet på noe endelig, men valget står mellom Xbox One S (bundlet med Fifa 17) og en u-bundlet utgave av PS4 Slim eller PS4Pro - PS-bundlene kommer bare med 18-års spill som ikke er aktuelle på noen år ennå... :glare:

 

Spm som da dukker opp er om en PS4 Slim vil være good enough til deres bruk?

Moment å vurdere:

 - maks 16¨års aldersgrense på spill er aktuelt de nærmeste 2 årene

 - Vi har ikke 4K tv, minst 1,5 år før dette er akutelt (husbygging/flytting)

 - Dagens TV er en 50" Panasonic Plasma, samt evt en FullHD PC skjerm for evt in-house streaming

 - har 5Ghz wifi internt i huset

 - Internett via treeeeeg ADSL, maks 7Mb ned/1Mb opp

 - det virker som de fleste i deres vennekrets har PS4

 

Bortsett fra den evige debatten med å velge et økosystem fremfor et annet - har det noe hensikt for ungene å måtte bruke 1000 kr ekstra på Pro-varianten?.... :hmm:

 

Innspill mottas med takk... :thumbup:

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 - det virker som de fleste i deres vennekrets har PS4

 

Det vanlegaste tipset er å i første omgang sjå på eksklusive spel og kva konsoll venar har. Sidan dei fleste har PS4 så ville eg gått for den, med mindre det er eksklusive spel til X1 som er må-ha. Ein PS4 Pro gjev ikkje noko dramatisk forskjell frå Slim utan 4k-TV og kostar per i dag 1500 kroner meir. Det er meir framtidsretta å gå for Pro, men sidan dei er i 10-14-års alderen (?) så er jo 1500 ganske mykje. Du får ein god del spel for den prisen. Ein vaksen kan nok ha meir glede av forbetra grafikk enn born.

 

Eit alternativ er å sjå etter noko brukt. Prisen er ofte rundt 2000, så det er lite å hente på sjølve konsollen, men dersom det er spel inkludert så kan det vere ein måte å få meir ut av kronene.

 

Både Slim og Pro har potensiale for å dukke opp på Black Friday, så de kan jo halde nokre auge åpne der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har vennene PS4 vil de nok ha mest nytte av en PS4 slim eller PS4 pro da det gjør at det kan spille med venner. Microsoft har tatt initiativet til cross platform-spilling men det ligger nok et stykke frem i tid at dette blir en realitet opp mot Playstation. 

PS4 slim er vel realiteten en vanlig (gammeldags) PS4, bare i mindre format. PS4 pro er en oppgradert versjon som har støtte for 4K og HDR. 

Som Zeph nevner ser jeg for meg at de klarer seg fint med en PS4 slim. Black friday er ikke langt unna. Vent til da så kommer det helt sikkert på tilbud.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

har du planer om 4k tv så hadde jeg gått for ps4 pro da denne er mer fremtidsretta enn ps4 slim som bare er en mindre utgave av den originale ps4

(slim utgaven mangler forsåvet en optisk utgang som både original ps4 har og pro, og pro har en ekstra usb utgang som de to andre ikke har)

 

hadde personlig gått for pro enten eller da den gir mange fordeler i spill på vanlig full hd tv`er som feks bedre grafikk, supersamling, kortere lastetider i eksisterende spill og bedre framerate, regner med de fleste av de kommende spilla fremover vil ha en eller annen pro oppgradering enten det er eksklusive spill eller multiplatform

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...