Gå til innhold

Har funnet årsaken til eksploderende Galaxy Note 7-batterier


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så folk som allerede har Note 7 får nå max 60% batterikapasitet etter den oppdateringen da..? En RMA er vel bedre for de kundene da.

 

Ville heller bricket telefonen slik det var snakk om i så fall, så de ikke har noe valg. Ved å cappe på 60% gjør de at folk kommer til å fortsette å bruke telefonene, bare at det blir en elendig opplevelse.

Lenke til kommentar

En eksplosjon er bare en veldig rask brann.

 

Tok du virkelig ikke poenget mitt ut ifra konteksten jeg gav?

Håper du forstår forskjellen på brann og eksplosjon i en samtale.

 

Ville jo være tungvint om man må påpeke at "husbrannen som var i går var av typen treg forbrenning" eller om antennelsen av en sprayboks "var av typen rask forbrenning".

 

Brann og eksplosjon er to forskjellige ord med forskjellige betydninger i sammenheng med encoding og decoding av en toveis samtale, for å gjøre samtalen mer effektiv. Selv om den tekniske termen eksplosjon bare er en beskrivelse av en bestemt type forbrenning.

Endret av IceBlitz
Lenke til kommentar

Så folk som allerede har Note 7 får nå max 60% batterikapasitet etter den oppdateringen da..? En RMA er vel bedre for de kundene da.

De skal jo leveres inn. Sende dem inn er uansett best for kundene. En telefon med 10% batteri er bedre enn en telefon som kan ta fyr. Ville sagt ingen telefon er bedre enn en som tar fyr.

 

Håper Samsung også legger inn en tydelig beskjed på skjermen om at det er nødvendig å returnere mobilen for reparasjon av kritisk feil, og at mobilen derfor er satt i "limp home mode". Hvis ikke er det garantert noen eiere som vil klage på at Note 7 har veldig dårlig batterilevetid...

Det står i artikkelen at de har sent melding til alle aktiverte Galaxy Note 7er. 

 

hvor ble batt. produsert.?

Jeg tror alle battericellene er produsert i Sør-Korea av Samsung SDI. Problemet har derimot oppstått i pakkingen. Det er to selskaper som har pakket dem. Det ene er IMT Semiconductors(Også fra Sør-Korea), og det er disse som har problemer. Det er gjort ved fabrikker i enten Kina eller Vietnam. Alle enheter solgt på det kinesiske markedet + T-Mobile i USA er pakket av et kinesisk selskap. Disse er helt trygge, og selges videre i Kina. T-Mobile kalte tilbake sine derimot.

 

Hvis du ser på modellene der du kunne ta ut batteriet så pleier det å stå:

Produced in South Korea, assembled in Vietnam.

 

Det er ellers ikke snakk om sparing av penger eller noe lignende her. IMT Semiconductor pakker batterier for alle de største batteriprodusenter. Og Samsung SDI er en av de største batteriprodusentene, og mange mobiler også fra andre merker har battericeller fra Samsung SDI, som er pakket av IMT Semiconductor, og de fleste tidligere Galaxy modeller er nok og i denne kategorien.

 

Så et sted i prosessen har de altså rett og slett bare klart å gjøre noe veldig dumt. Så det har ikke noe med at de er laget i et billig land av lav kvalitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...