Gå til innhold

Kombinere kausjonert lån for bolig med lån med bolig som pant


skidd

Anbefalte innlegg

Hei

 

Har huslån med kausjonist, har også et forbrukslån, er en god stund til jeg har muligheten til refinansiering slik jeg kan få forbrukslån inn i boliglån, men det jeg lurer på er om jeg kan ta lån i en annen bank med pant i bolig selv om jeg har kausjonist? Det låne har da bedre rente og avdrag en forbrukslånet såklart

 

Takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror faktisk det er enklere å få en ny høyere verdivurdering og søke om helt nytt boliglån på grunnlag av dette.

 

Det er ganske enkelt å få en eller annen megler til å gi den verdivurderingen du trenger så lenge det er innenfor rimelighetens grenser, har selv gjort dette flere ganger.

Lenke til kommentar

Når jeg hadde verdivurdering nå sist spurte hun meg hva jeg mente, og skrev ned det. Virker ikke som om de tar det seriøst i det hele tatt, at banken tar hensyn til verdivurdering er egentlig utrolig. Meglere gjør gjerne dette gratis, så kan du bruke det mot banken etterpå.

 

Å få verdivurderingen opp 100-200k bør ikke være store problemet om pusher opp prisen litt :)

Lenke til kommentar

kjøpte huset for 1.6, verdivurdering fra megler var på 1.7 - 1.750 000, planen var og få prøve og få fjernet kausjonist men det hjalp ikke, for hvis jeg skulle tatt et lån med pant i hus så må vell kausjonisten gå med på dette?

 

Tror ikke det, ett nytt lån med sikkerhet i boligen vil blir prioritert etter hovedlånet uansett.

 

Hvis du går på en visning på boliger rundt 2000 000 kr ++ så får du automatisk spørsmål om en verdivurdering... da takker du ja og spør gjerne om du kan gjøre det med en gang eller så snart som mulig da du gjerne vil by på boligen du er på visning til

 

Når megleren kommer bare sier du at du har snakket med banken og de trenger en verdivurdering på rundt 1900 000 kr for at du skal kunne by på boligen du var på visning på. Ha gjerne noen gode argumenter for at boligen skal ha den verdien du antyder og vil ha.

 

Du kan bli overasket hvor lette meglere lar seg påvirke litt i riktig retning... virker det ikke så tar du bare en ny visning og starter ballet på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...