Gå til innhold

Ny bærbar kontra brukt, eldre "flaggskip"?


Anbefalte innlegg

Er på utkikk etter ny bærbar da min hp envy 15 dessverre måtte bøte med livet etter å ha plaget meg med uhyre dårlig nettverkskort over lengre tid. Kjøpte denne for 5000 på Expert ifjor. Har vært misfornøyd med den Pga nevnte nettverkskort og UHD oppløsning som er helt nytteløst på en såpass liten skjerm.

Så nå er jeg på utkikk etter enten en ny eller brukt. Kriteriene mine er mellom 13-15" skjerm, ssd, i5/7, greit med ram og så god byggekvalitet som mulig til en pris på mellom 5-7k. Skal hovedsakelig brukes til skriving, web, filmtitting og bilderedigering. Har snust litt på eldre "pro" maskiner som nå selges til en billigere penge, som denne. http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=73734542 Vil jeg merke at maskinen er 3-4 år gammel og hva er isåfall de store hakene på disse kontra en ny maskin i samme prisklasse?

 

Hvis dere finner noen gode kupp på finn så er det bare å slenge ut, føler det er vanskelig å bedømme selv når det er så mange faktorer som spiller inn. Takk for hjelpen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den Vaio pcen er fra 2012. Så batteri har nok dårlig kapasitet hvis ikke byttet.

Intel HD grafikken (nvidia optimus) med HD4000 har Windows 10 Intel drivere (positivt) .

Nye laptoper med quad core idag er begrenset , så trenger du en bærbar med QM er det smart å kjøpe fra denne generasjonen .

Endret av syar2003
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...