Gå til innhold

Pent og bra Opp ned/reverse kabinett


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det beste er SilverStone Temjin TJ11 (Sort/Transparent)http://www.prisjakt.no/product.php?p=842061Det kabinettet blir nydelig hvis man modder det bittelitt. FT02 er også brukbart og rimeligere dersom det er en faktor av betydning.

Takk for svar. Veldig pent kabinett. Skal ha det i tankene når jeg blir rik ! 7400kr ! Aiaiai

 

Men ft 02 var ikke så verst. Dog litt dyrt det også. Tenkte meg mer sånn maks 1500kr. Men takk for gode tips !

Endret av [email protected]
Lenke til kommentar

Det beste er SilverStone Temjin TJ11 (Sort/Transparent)

http://www.prisjakt.no/product.php?p=842061

 

Det kabinettet blir nydelig hvis man modder det bittelitt. FT02 er også brukbart og rimeligere dersom det er en faktor av betydning.

Vurderer dette da. Hvis det ikke blir for trangt. https://www.techpowerup.com/img/15-12-08/22e.jpg  Detkoster bare 1400. Liker FT02 bedre da. 

Lenke til kommentar

FT02 kostet ca 2k før, men nå er den norske krona svak. FT02 er romslig, pent og det er mange muligheter. Eneste er kanskje at det er litt vel mye 5,25", 3,5" brønner og lite tilpasset SSD, men her kan man kjøre inn braketter så man får 4 SSD-er i hver 5,25". En 5,25"-brakett går vel gjerne også til et panel for viftestyring.

 

Det fine med TJ11 og delvis med FT02 er at man hargod luftflyt i kabinettet samtidig som man har veskekjøling på CPU og GPU.

 

Selv bruker jeg FT04 og så har jeg tatt ut harddiskbraketten i front for å få bedre luftflyt og siden jeg likevel kun bruker de 4 SSD-brakettene i bunnen og evt noen 1-plates HDD i RAID-1 i de to brakettene for 3,5". Det er flere 3,5" i egen brakett i front, men som sagt så blokkerer den luftflyten.

 

FT04 er speilvendt, men ikke like godt egnet til veskekjøling selv om man får inn en relativt stor radiator i front. Det fine med FT04 er at det er perfekt for å montere kjølinga til hybrid-GPU på baksiden samtidig som det er godt med luft inn i front for å feks kjøle CPU med en Noctua NH-D15.

http://www.prisjakt.no/product.php?p=1883844

 

Det er noen kompromiss som kreves med FT04, men det er et utmerket kabinett og støtter større formfaktor på hovedkort også.

 

Jeg betalte ikke mer enn knappe 800 kr for FT04 så for min del så var det et enkelt valg. Fremdeles ikke et dårlig kjøp til den prisen det ligger for nå, men sjekk reviews og videoer for å sjekke at mulighetene i kabinettet tilfredsstiller dine behov. Hvis jeg husker riktig ligger det et video-review hos Sweclockers. Den største svakheten er den store harddiskbraketten i front, men som sagt kan den tas ut og dette er også et dilemma i mange andre kabinetter hvor man ikke får ut brakettene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for langt og informativt svar. Så desverre nettopp at ft02 ikke har noe kabelordningsystem(gummien rundt hullene) og det er et stort minus for meg. Så foreløpig er Corsair 600Q det beste valget for meg. Eneste er at jeg tror det er for lite for begge mine nåværende radiatorer. Jeg må uansett fjerne dekselet som skal gjemme psuen for å få plass til den lange radiatoren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...