Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+89234341

Fanga en av hver, etter det har jeg bare kasta baller på dem uten bær. Fikk en articuno til på den måten. Både Lugia og Articuno er ræva, så er kun for pokedexen sin skyld. De er ikke verdt bærene engang.

 

Rewards for tier 5 raids er ok, men ved mindre du får tatt dem uten å dedikere mye tid på reise/venting, er det bare bortkasta tid nå som det er bonus på så mye. Startet eventen med 1/2.5 mill på lv 37, er nå på 2.6/3 mill på lv 39. Lv 39 i morra, og resten av tida på å komme så langt inn i 39 som mulig.

 

Med startdusten som også ruller inn har jeg endelig også kunne makse en del pokemon. Det er mer logisk å ha en hær på lv 30, men det er noe med å bruke en Tyranitar på over 3600 som ikke kan måles i logikk (pluss at jeg allerede har den hæren)

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har vi datoer for de tre opprinnelige, legendariske fuglene.

Fra serebii.net:

In The Games Department

Pokémon GO

With the Legendary Pokémon having begun appearances in Pokémon GO, Niantic have finally confirmed the dates for Moltres, Zapdos and the end date for Articuno. Articuno will stop appearing in Raid Battles some point on Monday July 31st. From then, Moltres is to be released on Monday, July 31 and available through Monday, August 7. After that, Zapdos to be released on Monday, August 7 and available through Monday, August 14. Any further windows for their capture have yet to be revealed.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Promocodes er vel for noe styr i statene foreløpig. Sponsorer der.

 

Eventet endte brått for min del - soft ban, kom over grensa på 1500 pokemon på 72 timer. Men greit nok, var i kveld så var klar for pause. Grinda over 6 millioner XP på de dagene her så skal ikke klage.

Lenke til kommentar

Promocodes er vel for noe styr i statene foreløpig. Sponsorer der.Eventet endte brått for min del - soft ban, kom over grensa på 1500 pokemon på 72 timer. Men greit nok, var i kveld så var klar for pause. Grinda over 6 millioner XP på de dagene her så skal ikke klage.

Wow, da har du virkelig stått på!!

Ja, nå er eventet over, men 5 km egget jeg satte igang igår kveld står på 1,7 km fortsatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...