Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er det blissey evolver fra? Har ikke sett den utafor gyms enda

Chansey evolver til Blissey og ser jeg noen på bortimot 3000 cp gidder jeg ikke engang prøve å slå dem ut. Har ikke funnet ut av hvordan jeg kan ta noen som er stort over 2000, man går bare ut på tid.

 

Ellers får man jo inn poeng raskere nå, men jeg har fortsatt nesten 500.000 poeng igjen til neste nivå.

 

post-18989-0-42244300-1487751777_thumb.jpg

Endret av robertaas
Lenke til kommentar

Har enda tilgode å finne chansey, selv om var "vanlig" under valentineeventet.

 

Jeg har heller ikke funnet Chansey. De sjeldne, bl.a. Lapras og Snorlax, har jeg fått i 10 km egg, så jeg håper å få Chansey i egg også, - eller aller helst Blissey.

Jeg sliter med å slå CP 1000 Chansey, pga. tiden går ut, så Blissey ser jeg på som helt umulig med de jeg har. I dag kom jeg over en level 4 gym med en CP 2880 Blissey som den dårligste, og det manglet bare 700 poeng på å få satt inn en til, men det prøvde jeg ikke på engang.

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar

Dragonite har jeg heller ikke, og har kun funnet én Dratini. Den må nok slite og gå sammen med meg som buddy i et uendelig antall km før jeg kan evolve en Dragonair og så en Dragonite. Ellers er jo Dragonite enkel å slå i gym, men de har høy max. CP og havner ofte på toppen av gymmer, så kjekke å ha.

Lenke til kommentar
Regner med det kommer en ny justering av stats om ikke lenge. Blissey avslører en stor svakhet i dagens formel. Den er ikke ment å være så sterk i det hele tatt.

Problemet er kort forklart formelen som regner ut defence. Pokemon Go har kun én defence stat, mens de originale spillene skiller mellom defence og special defence. Defence i Pokemon Go er regnet ut basert på begge, med forholdet (7/8) av den høyeste og (1/8) av den laveste. I tillegg er speed en faktor.

Blissey, som har skyhøy special defence og tilsvarende veldig dårlig defence får altså en STOR fordel ut av dette.

Lenke til kommentar

Har 2 Chansey, men de er ganske middels så jeg venter med å finne en bedre før jeg tar en som buddy.

Kommer over Dratini eller Draginair ca. annen hver gang jeg er innom Aker Brygge, plukket engang opp 3. Har bare kommet over en skikkelig god kandidat for å utviklet og det er nå en 100% Dragonite på 3249 CP som tar ned det meste.

Lenke til kommentar

Regner med at de fleste har oppdaget det selv, men om man gir en pokemon et pinap-bær før man fanger det så får man mer candy - greit å ha i bakhodet når man treffer på de sjeldne. Bær kan ikke stackes, så man får ikke brukt f.eks. razz samtidig, så om det er en pokemon med veldig høy CP så gå enten for razz eller bruk pinap og en ultraball. Har kommet ganske kjapt fra ca. 220 magikarpcandy til 396 (mangler bare én magi til før jeg kan utvikle en ny gyarados - den første ble ødelagt av twister)..

Lenke til kommentar

Ny hodeplagg-Pikachu-event kommer om noen dager.

 

"Pikachu is ready to lead the Pokémon Day celebration in Pokémon GO. From February 26 at 1:00 p.m. PST to March 6 at 1:00 p.m. PST, any Pikachu you encounter in the wild will be wearing a festive party hat! The Pikachu you catch during that time will keep its party hat forever, so be sure to look for this special Pikachu during its short time in the wild."

 

http://www.pokemon.com/us/pokemon-news/celebrate-pokemon-day-on-february-27/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...