Gå til innhold

Atheisme er en sykdom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Når det er slik at Bibelens beretning er i harmoni med kjensgjerningene og utviklingslæren ikke er det, hvorfor er det da så mange som tror på 

Jeg kom ikke lengre enn til din første premiss.

Jeg mistenker "kjensgjerningene" å være hentet fra bibelen, og derfor blir  premissen: "Når det er slik at Bibelens beretning er i harmoni med Bibelen og utviklingslæren ikke er det...", intetsigende.

 

Vennligst korriger dersom jeg tar feil.

 

Redigert:

Siden jeg kun leste første setning er jeg kanskje OT også.

 

Bibelen sier: Dyrene bestemt til å leve en begrenset tid - de frykter ikke døden

 

Job 39:16-20: Strutsen flakser lystig med vingene, men viser dens vinger og fjær moderkjærlighet? Nei, den overlater sine egg til jorden og lar dem oppvarmes i sanden og den glemmer at en fot kam klemme dem itu og markens ville dyr trå dem i stykker. Den er hard mot sine unger som om de ikke var dens egne, den er ikke redd for at dens møye skal være spilt. For Gud nektet den visdom og ga den ingen forstand. Gir du hesten styrke? Den ler av frykten og forferdes ikke og den vender ikke om for sverd

Lenke til kommentar

Dyr frykter døden. Å si at dyr ikke frykter døden er ren løgn.

 

Du siterer mennesker som ikke viste noen ting om verden rundt seg. Selv barn idag vet mer om verden enn det bibelens forfattere gjorde. Bibelens forfattere var mennesker med svært beskjeden kunnskap om verden rundt seg.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

 

"Atheisme er en mental sykdom som kan bli kurert med å ta seg en tur til Kirken" Kong Harald

 

Hva synes dere om dette?

Mener du, ConcourseB, eller noen andre her i tråden, at ateisme er en sykdom? Hvis ja, hvorfor?

Er egentlig muslim men ville først få folk fra ateisme til Kristendommen, og så kan jeg få dem fra Kristendommen til Islam. :D LA JESUS FRELSE DERE!

Lenke til kommentar

Kristendommen, der jeg blir stilt til ansvar for det første menneskets uskyldige feiltak og må stå til rette for dette, uten å egentlig stå til rette for det, ved å akseptere et menneskeoffer for 2000 år siden som en renselse av mine og alle andres påførte synder, et smutthull i et system som guden i denne konteksten selv er ansvarlig for og ikke kan omgå, selv om han påstås å være både allmektig og allvitende. En gud som, dersom disse karakteristikkene stemmer, skapte oss dømt til å feile han, og fortsatt holde oss ansvarlig for noe vi umulig kan holdes ansvarlig for.

 

Når vi først er inne på hyklerske, og ikke minst latterlig absurde ordninger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

første menneskepar hadde frivillige valg enten kristendommen eller satan djevelen

 

Dersom din gud er allmektig, allvitende og skapte alt kommer du ikke unna at han er per definisjon ansvarlig for alt. Men uansett, vi trenger ikke engang å gå utenfor myten for å identifisere absurditeter. Dersom jeg kjenner historien riktig så var dette treet som ble spist av kalt kunnskapens tre. Mer spesifikt så var det kunnskap om hva som var rett og galt. Sier du her nå at et individ som ikke har spist av dette treet (altså ikke har noen forutsetning overhode til å avgjøre hva som er rett og galt) er strafferettslig tilregnelig? Og ikke bare strafferettslig tilregnelig, straffen skal være såpass streng at forbrytelsen smitter over på alle generasjoner i ettertid?

Lenke til kommentar

Det er ingen tilfeldighet at folk lengter etter frihet. bibelen fortelles oss at Gud foruten å gi Adam, det første menneske, livet, også ga ham en annen meget verdifull gave. Han gav ham en fri vilje. mennesket skulle ikke være en robot eller en automat. Det fikk evnen til å velge. Det ble for eksempel sagt følgende til israels nasjon i gammel tid: Velg i dag hvem I vil tjene.

 

Hvis det hadde vært Skaperens hensikt at menneskene skulle være roboter eller maskinmennesker, ville han ikke ha gitt dem evnen til å oppfatte, skjelne, treffe avgjørelser og resonnere. Hvis mennesket hadde vært en robot, ville det hatt like lite behov for åndsevner som en maskin eller en plante

Lenke til kommentar

Din gud ønsker helt klart roboter uansett, i og med at straffen for å ikke følge han er såpass brutal. Hva slags psykopat har vi egentlig med å gjøre? Han lager oss med viten om at vi kommer til å begå feil, for deretter å straffe oss i det evige? Er du i hvert fall enig i at dersom din gud er allvitende, allmektig og har skapt alt, så er han per definisjon ansvarlig for alt?

Lenke til kommentar

Eventyret sier: Da pannekaken hørte dette, ble den redd, og rett som det var,

så vendte den seg av seg selv og ville ut av pannen; men den

falt ned igjen på den andre siden, og da den hadde stekt seg litt

på den også, så den ble fastere i fisken, spratt den ut på gulvet

og trillet avsted som et hjul ut gjennom døren og bortetter

veien. Kapittel 3. Vers 5

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ateisme er ikke en sykdom, men et verktøy Gud har satt inn for å forhindre at folk kommer opp med spørsmålet om religion gjennom intelligens, men heller gjennom populære trender. "Rykteintelligens" kan vi kalle det. Hvis han ikke hadde skapt ateismen ville folk fundert på Gud og dermed funnet han gjennom ekte intelligens. Det er et super smart triks.

 

Alt han har skapt er for hans egen ondskap. Han har "klint" Europa midt i mellom to svære mektige land (Usa) på venstre siden og (Russland/Soviet) på høyre, og så har han delt Europa inn i bittesmå soner, slik at de ikke kan forsvare seg.

 

Europa er Guds horehus, som han innvaderer og voldtar jevnlig, en gang hvert århundre tar han av.

 

NEL4jlg.png

 

Dersom du tror Nazi Tyskland var et diktatur så må du tro om igjen, det var et "svar" fra den galningen i skyene.

Endret av VampireLord
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...