Gå til innhold

Hvor mye tjener man på å kjøpe nyeste genrasjon


Anbefalte innlegg

Når det kommer til datadeler har jeg nesten aldri kjøpt toppmodellene i den nåværende generasjonen, man har alltid fått mye mer for pengene hvis man går litt tilbake og kjøper gode komponenter fra forrige generasjon eller legger seg under toppnivået i nåværende generasjon.  

 

Når det kommer til mobiler er jeg usikker. Hvor mye bedre er toppmodellene enn andre modeller i sin generasjon? Hvor mye bedre er toppmodellene i denne generasjonen enn de forrige? Hvor mye bedre er en midt på treet mobil i denne generasjonen enn topp modeller fra forrige?

 

Jeg er ikke den som krever mest av mobilen min, god lagringsplass, bra lyd og god byggekvalitet er egentlig det jeg ser etter. Da blir det kanskje litt dumt å kaste bort penger på den nyeste Samsungen eller er den såpass mye bedre enn andre alternative?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror de aller fleste modellene har god byggekvalitet nå, så det trenger du nok ikke å tenke så mye på.

 

Jeg har en HTC One mini nå. Den er ikke en kvalitets mobil. Plastikken rundt kanten ble veldig fort skadet og sprakk opp, ikke behandlet jeg den veldig stygt heller. De må også ha gjort noe dumt når de valgte komponenter og hvordan de satt de sammen, fordi den blir veldig varm.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-BnKsB4Fg0P

En del Sonytelefoner har for vane å sprekke helt av seg selv. Uvisst om det kommer av varmeutvikling eller spenn i materialet, men det burde ikke skje.

Lenke til kommentar

Ok. Jeg har hatt et par plastikk-telefoner, og det har gått helt fint.

 

Jeg også. Hadde en Samsung for lenge siden, min første smarttelefon, og den var bare plast. Av en eller annen grunn så varte den mye lenger. Det er nok noe sannhet i det du sier, at de fleste mobiltelefoner tåler en del. HCT One Minien min gjorde ikke det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...