Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Skade på bil Wv Passat


heygt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er det ingen her som kan svare sikkert på. Det som derimot er helt sikkert er at det er fullt mulig å lappe sammen bilen til sikker og forsvarlig stand til en lavere pris. Selv om du skulle tatt det på samme verksted så klarer de fint å få denne betydelig redusert om du sier til de at du vil gjøre tingene som enkelt og rimelig som mulig, innen forsvarlig stand. Dvs f.eks ingen lakk, kun rustbeskyttelse, og ikke erstatte men kanskje bare lappe sammen/rette ut der det kan gjøres.

Denne taksten ser ut til å være helt normal, dvs laget for å tekkes en kunde som vil ta det på forsikring, og vil ha alt helt strøkent.

Grovt tippet / gjettet så må du få trykktestet kjølesystem, lappet sammen/fjernet noen søleplater, spylt vekk det verste, få tatt 4-hjuls kontroll, og rettet en alufelg. De tar forbehold om mer skader bak støtfanger, naturlig nok. De kan ikke vite hvordan det ser ut uten å demontere. 
De legger til 2 stk registreringsskilt foran, den var litt rar. Om du trenger 1 nytt skilt (er det fjernet/mistet?) så koster det ikke rare greiene, om du vil hente det selv på Biltilsyn. 

Det kan jo være at det er en skjevhet i bilen/hjulstilling som ikke lar seg rette, det vil en firehjulskontroll avsløre. Så kanskje pri1 blir å få tatt det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Siden bilen ikke er kjørbar, vil det tilkomme kostnader ved å flytte den også. Be verkstedet om et nytt tilbud, der det som må utbedres for at bilen skal være kjørbar og sikker er utført, men at alt som er kosmetisk skal være så billig som mulig.

 

Alternativt: Dette er vel omtrent bilens verdi, har du vurdert å vrake den, eller selge den som delebil?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...