Gå til innhold

Sexrobotter og konsekvenser for menneskeheten


Anbefalte innlegg

For å følge mitt syn på dette er det viktig at man innehar følgende fakta. Først og fremst må man innse at det hovedsaklig er menn som er entreprenørene, oppfinnerene, forskerene og utforskerene. Det er menn som tar menneskeheten til månen og tilbake. Det var menn som fant den nye verden. Det var en mann som fant opp antibiotika osv. osv.

 

Videre er det viktig å forstå hvorfor menn gjør dette. Vi menn gjør dette først og fremst for å imponere kvinner. Vi ønsker penger, makt, sosial status og det som følger med for å tiltrekke oss flest mulig av de peneste kvinnene. Kvinnens oppgave er således å finne ut hvilken mann som har disse karakteristikkene og være så flott å se på at mannen velger denne kvinnen samt å ta vare på henne og deres barn. Det er slik evolusjonen virker. De mest oppfinnsomme og modige genene går videre sammen med de peneste og deiligste. 

 

Så til saken; Hvordan vil eventuelle sexrobotter virke inn på dette og hvilke konsekvenser har det for menneskeheten, menn og kvinner?

 

Når teknologien blir god nok blir det ungåelig at vi menn (og kvinner, forsåvidt) har muligheten til å anskaffe oss en robot vi kan både ha sex med, gå tur med, bade med, reise på ferie med også videre. Den vil etterhvert være umulig å skille fra ett vanlig menneske. 

 

Hvilke konsekvenser vil dette da ha for samfunnet og teknologisk utvikling? Såklart, alle menn vil ikke ha en sexrobot, men mange vil nok ønske det, og jeg tror mange nok ønsker det til at det vil bli en stor skjevfordeling mellom kjønnene. Jeg tror flere menn enn kvinner vil ønske en sexrobot, og jeg tror robottene vil være seksuelt mer tilfredstillende for menn før de blir... La os kalle det "Emosjonelt" tilfredstillende for kvinner.

 

Tradisjonelt sett har kvinner alltid ett stort anntal menn å velge i, og de fleste er ganske picky med hvem de ligger med, og enda mer forsiktig med hvem de får barn med. Om vi får en slik skjevfordeling mellom kjønnene at denne balansen går i menns favør vil dette få dramatiske følger for selve datingamet. Menn, som biologisk sett ønsker mer sex enn kvinner vil nå ha tilgang på både sexrobotter og ekte kvinner. Dersom de ikke får en ekte kvinne kan de enkelt få sex fra en robot istedenfor. Motivasjonen hos menn svinner hen, og kvinner vil ikke lengre ha like mange menn å velge fra. Det er mulig kvinner til og med må kjempe om menn dersom de ikke lengre er pene nok, og modige nok til å prøve seg på menn. Jeg mener dette er katastrofalt av flere grunner.

 

Først kan jeg begynne med hvorfor dette er katastrofalt for kvinner. Jeg er av den oppfattning av at kvinner trenger den oppmerksomheten vi menn gir dem. Kvinner trenger at menn prøver seg for å få den aksepten på at de er pene nok. Dette manifesterer seg i dårlig selvbilde hos en del kvinner og en anorexiaepidemi av dimensjoner. Kvinner har fra naturens side ikke psyken til å takle å få så mange nei som vi menn får. 

 

I neste rekke hvorfor dette er katastrofalt for samfunnet teknologisk. Om vi menn kan få sex omtrent gratis og når vi ønsker vil ikke dette gi noe insentiv overhode for å lage nye oppfinnelser, sende mennesker til Mars eller utforske nye ideer. Teknologisk stagnasjon.

 

Hva mener du og hvorfor? :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En robot kan aldri erstatte et menneske, uansett hvordan man vrir og vender på det. Man kan programmere en robot slik man vil men det vil aldri bli identisk med anatomien til et menneske og ens følelser og tankemønster. Altså nei. Nei. 

Hvorfor i huleste skal man erstatte et ekte menneske med en robot? Hvorfor skal du som mann heller ha sex med en robotkvinne fremfor en ekte kvinne? Hvorfor skal du bade med en robotkvinne fremfor en ekte kvinne? Hvorfor skal du spise middag sammen med en robotkvinne fremfor en ekte kvinne? Er det fordi du vil unngå å prestere selv i senga, ta vare på deg selv for å være attraktiv for det motsatte kjønn, for å spise sånn du vil, når du vil, hvor du vil, i de mengdene du vil, uten å føle at du blir dømt (noe du nødvendigvis ikke blir)? For å ikke trenge å gjøre noe som helst effort selv i livet generelt og bare ha deg selv å bry med? 

Personlig syns jeg ikke at kvinner i dagens samfunn er så veldig pirkete på hvem de får barn med, for å være helt ærlig. Det er mange småbarnsforeldre som går ifra hverandre fordi de innser at de ikke passer sammen, mange kjærestepar som får barn før de i det hele tatt har vært sammen i ett år. Så klart er man pirkete på hvem man ligger med, man går jo ikke til køys med hvem som helst.

Selv har jeg ikke sex med menn jeg ikke har følelser for. Gjør det meg til en pirkete person? Nei, det viser kun til mine verdier og mine tanker rundt sex, at det er en følelsesladd handling som foregår mellom to personer som elsker hverandre og det er en måte å vise kjærlighet på og gi hverandre intens nytelse og omsorg. Det betyr ikke at jeg mener vi skal ligge i misjonærstillinga i fem minutter annenhver kveld, her er rollespill og impulsivitet og sexy undertøy og sexleketøy og utforskning og hele pakka inkludert. Sex er mer enn bare samleie. Og dette får man ikke med en robot. Man får ikke en slik lidenskap med en robot, det får man med en annen person. Jada, man kan programmere roboten til å gjøre ditt og datt, man kan legge inn et bredt spekter av følelser.... Men nei. Det er jo ikke det samme. Det er ikke det samme å pule en hundre prosent realistisk utformet dildo som det er å pule en hard, pulserende pikk. Langt ifra. 

 

Menn kan være uavhengig kvinner og omvendt. Det finnes homofile mennesker som kun er avhengig av samme kjønn og det finnes enslige mennesker som ikke er avhengige av noen. Jeg kan kun svare for meg selv, jeg er ikke avhengig av en manns oppmerksomhet for å føle meg bra. Det er nok å ta seg en varm og god dusj, lakke neglene og spise noen knekk sjokolade, så føler jeg meg bra. Eventuelt ta meg en gåtur eller sminke meg på en ny måte. Det er nok å kjøpe et nytt sett med sexy undertøy eller nye klær, så føler jeg meg sexy. Jeg er i disse tilfellene da uavhengig av en mann og det har jeg per dags dato vært ganske lenge. Men så er jeg på jakt etter kjærligheten også, det er jeg ikke redd for å innrømme heller, at det hadde vært koselig å hatt en mann å vise seg frem for, en å dusje med, en som kommenterte at neglelakken var fin. Jeg hadde dog ikke delt sjokoladen, han kunne kjøpt sin egen sjokolade. 

Personlig liker jeg jo menn og er som sagt ikke redd for å innrømme at jeg vil ha en mann i livet mitt. En som kan knerte de hersens edderkoppene jeg er livredde når de kommer snikende inn vinduet en varm sommerkveld, en som kan holde rundt meg når jeg er trist og gråter, en som kan skifte dekk på bilen fordi jeg selv egentlig kan, men ikke gidder (nå klikker det vell for feministene men faen heller), en som jeg kan krype inn i armkroken til etter en lang og tung arbeidsdag, en som jeg kan lage en god middag til og som jeg også kan nyte den sammen med, en jeg kan dele en softis med og en jeg kan fortelle mine dypeste hemmeligheter til. Det virker noen ganger som det er tabu å si at man er litt avhengig av det motsatte kjønn, for i bunn og grunn er vi egentlig det, men, som jeg skrev lengre over her, så finnes det mennesker som er uavhengig av hverandre. Hvordan livskvaliteten til disse personene er, derimot, kan jeg ikke si noe om. Å leve alene er trist og ensomt, og det må da være enda mer ensomt å leve med en robot!? 

Om du som mann ikke får sex med en kvinne er det ikke kvinnene det er noe galt med. Om du som kvinne ikke får sex med en mann er det ikke mennene det er noe galt med. Jeg er overbevisst om at alle kan få sex, spørsmålet er hvor høyt/lavt man setter kravene og hva man er villig til å gå med på. Personlig får jeg ikke sex, fordi kravet mitt er at jeg skal være forelsket i mannen og mannen skal være forelsket i meg. Man finner ikke forelskelse på gata og man blir ikke forelsket etter noen dager eller uker. Men så er dette meg, da. Noen kvinner har bare som krav at mannen skal ha stor pikk eller være veltrent eller ha penger på kontoen eller være barbert, kanskje en kombinasjon av alt, hva vet jeg. Noen menn vil jo bare ha ei fitte som de kan tømme seg i, mens noen menn vil ha ei med store pupper eller små pupper, former eller ikke former, høy kropp eller lav kropp, noen menn søker til og med det samme som meg, kjærligheten, ikke bare sex. Der er mange rare preferanser og krav der ute, blant begge kjønn, og alle kan ikke tilfredsstille alle. Og de som ikke, naturlig nok, har greid å tilfredsstille alle, som må og tror de kan tilfredsstille alle, som igjen, ikke har fått det til, kan sitte igjen svært bitre, med svekket selvfølelse og et dårlig syn på det motsatte kjønn, eventuelt samme kjønn, om de er av homofil legning. 

Igjen, jeg kan kun snakke for meg selv som kvinne, jeg kan ikke snakke for alle, for igjen så er vi alle så jævla forskjellige og naturen og vitenskapen har fint lite å si da ikke alt stemmer for alle. Jeg kan, som kvinne, greie meg utmerket resten av livet uten en mann. Spørsmålet er om jeg vil. Vil jeg? Nei. 

Dette er mine tanker rundt innlegget ditt. Velger å ikke la meg provosere ovenfor den tilsynelatende negative holdningen din mot kvinner (hallo, kvinner får ikke anoreksi om menn ikke bryr seg om dem, her trengs det kunnskap mann). 

Endret av Loverdose
  • Liker 4
Lenke til kommentar

En robot kan aldri erstatte et menneske, uansett hvordan man vrir og vender på det. Man kan programmere en robot slik man vil men det vil aldri bli identisk med anatomien til et menneske og ens følelser og tankemønster. Altså nei. Nei. 

 

Hei og takk for langt og bra innlegg! :)

 

Jeg er uenig i at en robot aldri kan erstatte ett menneske. Spesielt for menn så er det slik at utsende spiller en mye rolle enn det gjør for kvinner. Jeg er av den oppfattningen, og jeg kan godt ta feil, jeg er ikke kvinne, at kvinner trenger ett sterkere følelesliv enn det menn gjør. Så joda, det er nok riktig at en robot aldri kan erstatte ett menneske helt, men en robot kan definitivt gi den seksuelle nytelsen en mann har behov, og en robot som er god nok kan lett konkurere med en ekte kvinne. Jeg har selv vært borti en god del kvinner og noen av dere er fantastiske, andre er så som så og noen er utrolig late. En robot kan programmeres til å være ufattelig god i senga hele tiden. Det er her jeg tror kvinner kan få ganske stor konkuranse.

 

Hvorfor i huleste skal man erstatte et ekte menneske med en robot? Hvorfor skal du som mann heller ha sex med en robotkvinne fremfor en ekte kvinne? Hvorfor skal du bade med en robotkvinne fremfor en ekte kvinne? Hvorfor skal du spise middag sammen med en robotkvinne fremfor en ekte kvinne? Er det fordi du vil unngå å prestere selv i senga, ta vare på deg selv for å være attraktiv for det motsatte kjønn, for å spise sånn du vil, når du vil, hvor du vil, i de mengdene du vil, uten å føle at du blir dømt (noe du nødvendigvis ikke blir)? For å ikke trenge å gjøre noe som helst effort selv i livet generelt og bare ha deg selv å bry med? 

 

Her tror jeg du bommer litt på de forskjellige målene vi menn og dere kvinner har når det kommer til partnere. Å tilfredstille en mann krever mye mindre enn å tilfredstille en kvinne. En mann trenger forsåvidt "bare" en deilig kropp, mens en kvinne gjerne må ha en emosjonell tilknytting til partneren sin. Igjen, i mine øyne. Argumentene for en robotkvinne, når det kommer til sex, fremfor en vanlig kvinne er mange. For det første betaler man bare en engangssum for robotten, deretter går det sikkert litt i strøm. Det kreves ingen sjekkeevner og det sparer oss som menn for masse tid/penger før vi får det vi er ute etter, sex. Jeg sier også at jeg tror det blir mulig å gjøre sosiale ting med en robot og jeg tror vi uungåelig kommer til det stadiet hvor vi utvikler ett slags bånd til robottene våre. Dette har ingenting med at jeg ønsker å kunne ligge på latsiden for det andre kjønn, ei heller en observasjon om at teknologien er på vei dit og en analyse over hvilke problemer som kan oppstå som konsekvens av det. 

 

Personlig syns jeg ikke at kvinner i dagens samfunn er så veldig pirkete på hvem de får barn med, for å være helt ærlig. Det er mange småbarnsforeldre som går ifra hverandre fordi de innser at de ikke passer sammen, mange kjærestepar som får barn før de i det hele tatt har vært sammen i ett år. Så klart er man pirkete på hvem man ligger med, man går jo ikke til køys med hvem som helst.

 

Før vi begynte småstegene mot det vi idag kaller sivilisasjon var det slik at 10-20% av mennene fikk barn med 80% av kvinnene. Dette var en del av naturen vår som vi temmet idet vi utivklet oss samfunnsmessig. Vi laget da en modell hvor det var plass til en kvinne pr mann. Dette er noe vi er på vei vekk fra nå og tilbake til vår naturlige tilstand. Kvinnene er kanskje ikke så nøye på hvem av de 10-20% av menn de får barn med, men likefult er vi på vei tilbake til det, og det fører med seg stor konkuranse for oss menn, og også ett marked for sexrobotter. Du sier det selv også over, at du lurer på om jeg ønsker å ete til jeg sprekker, og det gjør jeg ikke. Jeg har en fantastisk kjæreste den dag i dag og hun er definitivt den jeg ønsker å beholde. Det medfører litt trening og svette, men det får man tåle ;)

 

Selv har jeg ikke sex med menn jeg ikke har følelser for. Gjør det meg til en pirkete person? Nei, det viser kun til mine verdier og mine tanker rundt sex, at det er en følelsesladd handling som foregår mellom to personer som elsker hverandre og det er en måte å vise kjærlighet på og gi hverandre intens nytelse og omsorg. Det betyr ikke at jeg mener vi skal ligge i misjonærstillinga i fem minutter annenhver kveld, her er rollespill og impulsivitet og sexy undertøy og sexleketøy og utforskning og hele pakka inkludert. Sex er mer enn bare samleie. Og dette får man ikke med en robot. Man får ikke en slik lidenskap med en robot, det får man med en annen person. Jada, man kan programmere roboten til å gjøre ditt og datt, man kan legge inn et bredt spekter av følelser.... Men nei. Det er jo ikke det samme. Det er ikke det samme å pule en hundre prosent realistisk utformet dildo som det er å pule en hard, pulserende pikk. Langt ifra.  

 

Her igjen tror jeg du undervurderer hva en deilig kropp har å si for oss menn. Vi trenger ett følelsesliv vi også, misforstå meg rett her, men det fysiske har mye mer å si for oss enn det har for en kvinne.

 

Menn kan være uavhengig kvinner og omvendt. Det finnes homofile mennesker som kun er avhengig av samme kjønn og det finnes enslige mennesker som ikke er avhengige av noen. Jeg kan kun svare for meg selv, jeg er ikke avhengig av en manns oppmerksomhet for å føle meg bra. Det er nok å ta seg en varm og god dusj, lakke neglene og spise noen knekk sjokolade, så føler jeg meg bra. Eventuelt ta meg en gåtur eller sminke meg på en ny måte. Det er nok å kjøpe et nytt sett med sexy undertøy eller nye klær, så føler jeg meg sexy. Jeg er i disse tilfellene da uavhengig av en mann og det har jeg per dags dato vært ganske lenge. Men så er jeg på jakt etter kjærligheten også, det er jeg ikke redd for å innrømme heller, at det hadde vært koselig å hatt en mann å vise seg frem for, en å dusje med, en som kommenterte at neglelakken var fin. Jeg hadde dog ikke delt sjokoladen, han kunne kjøpt sin egen sjokolade. 

 

Morsomt at du skulle nevne homofile, fordi homofile utmerket demonstrerer forskjellene på menn og kvinner når det kommer til sex. Mannlige homofile har mye mer sex enn lesbiske og heterofile og jeg vil tro dette har noe med forskjellen på en kvinnelig psyke og en mannlig psyke samt våre prioriteter når det kommer til sex. En mann kan ligge rundt hele kloden for å spre genene sine på ett år, mens en kvinne kan få ett barn og må vente i minst 8 måneder på neste sjangse. Dette er fundamentale forskjeller, og selvsagt har dette en stor påvirkning på våre mentaliteter. Jeg må også få si at jeg på ingen måte mener dette gjelder for alle kvinner og at jeg maler med en tykk pensel her. Det er de generelle tendensene jeg er interresert i. Jeg tror kvinner i mye større grad enn menn er avhengige av aksept fra det andre kjønn for å føle seg bra. 

 

Personlig liker jeg jo menn og er som sagt ikke redd for å innrømme at jeg vil ha en mann i livet mitt. En som kan knerte de hersens edderkoppene jeg er livredde når de kommer snikende inn vinduet en varm sommerkveld, en som kan holde rundt meg når jeg er trist og gråter, en som kan skifte dekk på bilen fordi jeg selv egentlig kan, men ikke gidder (nå klikker det vell for feministene men faen heller), en som jeg kan krype inn i armkroken til etter en lang og tung arbeidsdag, en som jeg kan lage en god middag til og som jeg også kan nyte den sammen med, en jeg kan dele en softis med og en jeg kan fortelle mine dypeste hemmeligheter til. Det virker noen ganger som det er tabu å si at man er litt avhengig av det motsatte kjønn, for i bunn og grunn er vi egentlig det, men, som jeg skrev lengre over her, så finnes det mennesker som er uavhengig av hverandre. Hvordan livskvaliteten til disse personene er, derimot, kan jeg ikke si noe om. Å leve alene er trist og ensomt, og det må da være enda mer ensomt å leve med en robot!? 

 

Her er jeg helt enig med deg. Vi er alle avhengige av det motsatte kjønn, men på forskjellige måter. Jeg tror kvinner i mye større grad enn menn er avhengige av en som kan "beskytte" og "ta vare" på dem. Vi menn er mer avhengige av at dere er noe som er verdt å kjempe for og ta vare på. På den måten fyller vi hverandre ut, og jeg er redd en sexrobot kan forskyve denne balansen slik at kvinner har urealistiske mål å strekke seg etter, ettersom en robot kan formes slik eieren vil. 

 

Dette er mine tanker rundt innlegget ditt. Velger å ikke la meg provosere ovenfor den tilsynelatende negative holdningen din mot kvinner (hallo, kvinner får ikke anoreksi om menn ikke bryr seg om dem, her trengs det kunnskap mann). 

 

Det var hyggelig å lese. Det var overhode ikke ment som en provokasjon ovenfor kvinner. Jeg skrev at kvinner kunne få anoreksi av "Jakten" på aksept fra menn. Jeg tror ikke det er til å legge under en stein at kvinner liker å få oppmerksomhet fra gutter.

Lenke til kommentar

Hvor lenge har vi hatt dildoer? Og hvor mange kvinner har valgt bort menn av den grunn? Det er et faktum at kvinner har lettere for å komme av en vibrator enn en penis. Likevel har ikke dette hatt en nevneverdig inflytelse på menneskeheten.

 

Fordi menn og kvinner ser etter forskjellige kvaliteter i en potensiell partner. En dildo oppfyller ikke en kvinners kvalifikasjoner, men en robot kan oppfylle menns krav.

Endret av Thitorkin2
  • Liker 2
Lenke til kommentar

what? Det kan da umulig være noen konsekvens av dette.. er nok av folk på kloden?

 

Det er svært få mennesker som driver den teknologiske utviklingen. Mange av disse fordi de drømmer om status, penger og bedre liv for seg og sine. Alt for å imponere kvinner. Tar du kvinner ut av regnestykket forsvinner insentivet for nyskapning og vi stagnerer.

Lenke til kommentar

Tror ærlig talt aldri at en robot kan erstatte noe menneskelig med mindre det er snakk om en A.I.

 

Man skal derimot ikke se bort ifra at det kan skje med menn også. Hva hadde skjedd da?

 

Om en robot erstatter menn så må vi menn bli enda flinkere på å sjekke opp damer. Det er ingenting nytt med det. Vi har måttet bli flinkere siden tidenes morgen da kravene øker for hver generasjon. At en del menn faller fra og ikke får barn har små konsekvenser. Om kvinner blir tvunget til å sjekke opp menn på lik linje som menn sjekker opp kvinner i dag kan dette ha katastrofale følger. Jeg tror det kan ha følger for kvinnens psykiske tilstand fordi det er en for tøff jobb å aktivt gå ut og sjekke opp menn og få masse avslag. Jeg tror det kan ha følger for den teknologiske utviklingen fordi insentivet forsvinner for oss menn til å utforske nye felt. 

Lenke til kommentar

Hypatia av Alexandria, Sybilla Masters, Josephine Cochran, Katherine Blodgett, Gertrude Belle Elion, Amelia Erhart, Clärenore Stinnes, Marie Curie og en rekke andre kvinner indikerer at "faktaene" som legges til grunn i første post ikke stemmer med virkeligheten, og resonnementet er således basert på sviktende grunnlag.

Ingen av dem var menn, og de står alle i varierende grad bak viktige oppfinnelser, oppdagelser og "firsts". Flere av dem gjorde dette i en verden hvor det ikke var tillatt for kvinner å ta patent på noe eller måtte reise forkledd som menn fordi de var... kvinner.

 

At en er ukjent med kvinners bidrag innen oppfinnelser, oppdagelser og utforskning av verden er kanskje et større problem enn at de erstattes av sexroboter, men demonstrerer samtidig en av grunnene til at enkelte kanskje må ty til kunstige kvinner.  :rofl:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jeg er uenig i at en robot aldri kan erstatte ett menneske. Spesielt for menn så er det slik at utsende spiller en mye rolle enn det gjør for kvinner. Jeg er av den oppfattningen, og jeg kan godt ta feil, jeg er ikke kvinne, at kvinner trenger ett sterkere følelesliv enn det menn gjør. Så joda, det er nok riktig at en robot aldri kan erstatte ett menneske helt, men en robot kan definitivt gi den seksuelle nytelsen en mann har behov, og en robot som er god nok kan lett konkurere med en ekte kvinne. Jeg har selv vært borti en god del kvinner og noen av dere er fantastiske, andre er så som så og noen er utrolig late. En robot kan programmeres til å være ufattelig god i senga hele tiden. Det er her jeg tror kvinner kan få ganske stor konkuranse.

Menn trenger jo trygghet og nærhet de også. Det kan hende de ikke er like opptatt av det som kvinner, men jeg tror de aller fleste menn i et forhold får en god porsjon indre uro om forholdet begynner å skrante, ikke på grunn av at sex er en mangelvare, men fordi den trygge og stabile tilværelsen kan forsvinne. Skal jeg skumlese det du skriver kan det høres ut som om sex er det eneste som betyr noe om menn. Du bekrefter på en måte en teori mange kvinner har. Det er viktig å legge vekt på at menn (som kvinner) er individuelle og alle har sine ulike preferanser uavhengig av kjønn. 

 

 

Her tror jeg du bommer litt på de forskjellige målene vi menn og dere kvinner har når det kommer til partnere. Å tilfredstille en mann krever mye mindre enn å tilfredstille en kvinne. En mann trenger forsåvidt "bare" en deilig kropp, mens en kvinne gjerne må ha en emosjonell tilknytting til partneren sin. Igjen, i mine øyne. Argumentene for en robotkvinne, når det kommer til sex, fremfor en vanlig kvinne er mange. For det første betaler man bare en engangssum for robotten, deretter går det sikkert litt i strøm. Det kreves ingen sjekkeevner og det sparer oss som menn for masse tid/penger før vi får det vi er ute etter, sex. Jeg sier også at jeg tror det blir mulig å gjøre sosiale ting med en robot og jeg tror vi uungåelig kommer til det stadiet hvor vi utvikler ett slags bånd til robottene våre. Dette har ingenting med at jeg ønsker å kunne ligge på latsiden for det andre kjønn, ei heller en observasjon om at teknologien er på vei dit og en analyse over hvilke problemer som kan oppstå som konsekvens av det. 

 

Jeg tror jeg bare lar være å kommentere dette (nevermind, gjorde det visst likevel). Jeg kan ikke motsi det du tenker, for det er jo dine tanker og det kan jeg ikke gjøre noe med. Men du har en merkelig holdning ovenfor menn og sex, som jeg skrev lenger her oppe får du det til å virke som om menn bare er ute etter sex og det er jo feil. Til tross for at jeg har per dags dato en liten omgangskrets vet jeg av erfaring at mange menn søker trygghet og stabilitet, da er så klart sex inkludert, men tilværelsen av det motsatte kjønn er i mange tilfeller et must. En robot kan ikke erstatte ekte, menneskelig kontakt, for man vet jo at det er en robot. Man vet at det er et objekt, ikke et levende menneske. Lurer man seg selv til å tro at roboten er et ekte menneske så bedriver man benektelse og det er ikke akkurat så sunt å benekte realiteten. Det må være en trist følelse å ha en robot å stri med fordi man ikke orker/gidder å gjøre det menneskelige som skal til for å ta vare på en kvinne.

 

Jeg, for eksempel, vil heller være i forhold med en ekte mann som tidvis kan være lei av å ha sex, som noen ganger kan være fraværende, ha dårlige perioder og som jeg en gang i blant krangler med, fremfor å ha en helsikes robot liggende i senga. Jeg tror at når alt kommer til alt hadde de færreste valgt en robot fremfor et ekte menneske, og de som faktisk hadde gjort det, hadde ikke skapt noe konkurranse for det motsatte kjønn. Jeg hadde ikke følt meg trua om halvparten av mennene i byen hadde fått seg robotdame. Det hadde sagt mer om dem enn meg. Jeg vet jeg ikke er en robot, men et menneske med følelser og tanker som tidvis forandrer seg, et stemningsleie som ikke alltid er fullt så stabilt og en uke i måneden får jeg tante rød på besøk og blir crazy bitch på et helt annet nivå, noe som i bunn og grunn er ganske så naturlig (kudos til dama som ikke går av skaftet når den tiden av måneden inntreffer). Om en mann ikke kan takle det og ser på det som et bryderi han kunne unngått når han i utgangspunktet bare ville ha sex, er det ikke dama mannen er opptatt av, det er heller bare sexen. Og da kan man like godt ta til takke med en robot. Men igjen, ikke alle menn går etter sex. 

 

Før vi begynte småstegene mot det vi idag kaller sivilisasjon var det slik at 10-20% av mennene fikk barn med 80% av kvinnene. Dette var en del av naturen vår som vi temmet idet vi utivklet oss samfunnsmessig. Vi laget da en modell hvor det var plass til en kvinne pr mann. Dette er noe vi er på vei vekk fra nå og tilbake til vår naturlige tilstand. Kvinnene er kanskje ikke så nøye på hvem av de 10-20% av menn de får barn med, men likefult er vi på vei tilbake til det, og det fører med seg stor konkuranse for oss menn, og også ett marked for sexrobotter. Du sier det selv også over, at du lurer på om jeg ønsker å ete til jeg sprekker, og det gjør jeg ikke. Jeg har en fantastisk kjæreste den dag i dag og hun er definitivt den jeg ønsker å beholde. Det medfører litt trening og svette, men det får man tåle 

Jeg er forøvrig nysgjerrig på om du har luftet denne ideen til kjæresten din og hva hun syns om det. Du virker riktig positiv innstilt til å ha en sexrobot om det var mulighet for det, hva tenker hun om at hun kan bli byttet ut av en robot om hun i en lengre periode i livet blir passiv i senga og ikke er helt på topp og like fantastisk som du vil hun skal være? :p Misforstå meg rett, men siden du ser positivt på dette med en sexrobot virker det til at du hadde tatt en i bruk også om det hadde vært mulighet for det!

 

Her igjen tror jeg du undervurderer hva en deilig kropp har å si for oss menn. Vi trenger ett følelsesliv vi også, misforstå meg rett her, men det fysiske har mye mer å si for oss enn det har for en kvinne.

 

Både og, tror jeg. Mange kvinner er mer visuelle enn menn tror. Personlig kan jeg faktisk bli tent av å se bilder av en mann med flott pikk, jeg kan bli ekstremt kåt av å få en video av en mann som runker på Snapchat (ikke at det skjer så ofte akkurat men eksempel på visuelle situasjoner som tenner meg som kvinne), mens mange kvinner finner dette ekkelt og syns ikke det er tennende om det er mannen de elsker heller. Så du som mann burde ikke undervurdere kvinners visuelle tenning heller. 

 

Jeg tror kvinner i mye større grad enn menn er avhengige av aksept fra det andre kjønn for å føle seg bra.

 

 Etter min mening går dette uten noen som helst tvil begge veier. Noen menn blir deprimerte når de ikke får oppmerksomhet ifra kvinner. I tenårene/sent i tenårene er mange gutter opptatt av å imponere det motsatte kjønn, der jeg voks opp var det om å gjøre å ha den flotteste bilen, de beste klærne, mest penger, for å imponere jentene. Om mennene opplever avvising og at de ikke får napp etter å ha prøvd å imponere et par kvinner gang på gang, blir de svært bitre. Jeg tror dette er en av de største årsakene til kvinnehat blant menn, men dette går også begge veier, selv om noen kvinner heller reagerer med svekket selvfølelse fremfor bitterhet. Svekket selvfølelse og bitterhet går ikke hånd i hånd alltid hos kvinner slik det ofte, i noen tilfeller, kan gjøre hos menn. Arroganse ser man oftere hos menn enn kvinner, for eksempel. 

 

Her er jeg helt enig med deg. Vi er alle avhengige av det motsatte kjønn, men på forskjellige måter. Jeg tror kvinner i mye større grad enn menn er avhengige av en som kan "beskytte" og "ta vare" på dem. Vi menn er mer avhengige av at dere er noe som er verdt å kjempe for og ta vare på. På den måten fyller vi hverandre ut, og jeg er redd en sexrobot kan forskyve denne balansen slik at kvinner har urealistiske mål å strekke seg etter, ettersom en robot kan formes slik eieren vil. 

 

Der igjen er også alle kvinner forskjellige, noen kvinner er ikke opptatt av dette med beskyttelse og noen som kan ta vare på dem, mens noen er det. Personlig er jeg av typen som liker beskyttelse, det å føle seg tatt vare på og slike ting, selv om det viktigste er at jeg tar vare på meg selv. Mange feminister hadde tørna hadde de hørt meg si det, for kvinner skal, i følge mange, være selvstendige, uavhengige og ikke trenge beskyttelse fra en mann. Jeg har aldri sagt at det er noe jeg virkelig trenger og må ha, men det er noe jeg vil ha, det er noe jeg "craver" ifra det motsatte kjønn og som skaper trygghet for meg i et forhold. Det er da innlysende at jeg aldri kunne vært sammen med en mann uten en viss autoritet i personligheten, en usikker mann med en svært utagerende, emosjonell personlighet hadde ikke vært noe for meg ettersom jeg selv er umåtelig følsom og utagerende. Da trenger jeg noe stabilt, litt kaldt, men samtidig et godt snev av varme. Det er ikke noe jeg ber om, men noe jeg den store helheten trenger. Når det kommer til følelser, stemningsleie og lignende er det viktig med kontraster og en god porsjon forståelse. Igjen, dette er ikke for meg et krav, men jeg vet dette er faktorer som spiller inn på hvorvidt et langvarig forhold for meg vil fungere. 

 

Det var hyggelig å lese. Det var overhode ikke ment som en provokasjon ovenfor kvinner. Jeg skrev at kvinner kunne få anoreksi av "Jakten" på aksept fra menn. Jeg tror ikke det er til å legge under en stein at kvinner liker å få oppmerksomhet fra gutter.

Men så er jo dere karer også veldig glad i oppmerksomheten vi kvinner gir dere også. Det er mange menn, som i likhet med kvinner, søker aksept hos det motsatte kjønn. 

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mange forutsetninger her, som jeg oppfatter som i overkant bastante i forhold til virkeligheten.

 

Feks så tror jeg i liten grad på at menn (i det minste bevisst), jobber hovedsaklig for å få sex. 

Videre er jeg ikke enig i denne skjevheten du sikter til, ihvertfall ikke at den er å stor. Du ignorerer at det faktum at kvinner er mer ettertrakt for sex i liten grad gjelder for forhold. Menn som gruppe har lave standarder for sexpartnere, men på langt nær så lave for partnere.

 

AtW

Lenke til kommentar

Jeg har en følelse av at menn faktisk ønsker å sette barn til verden. Gjerne flere kull med stadig yngre kvinner enn dem selv. Om det er for å føre slekten videre eller bevise sin virilitet eller annet kan diskuteres. Ikke mitt fagområde.

 

En sexrobot blir i så fall en erstatning for runking, ikke primært for sex med det annet kjønn. Greit å ha når damen ikke har lyst. Tilsvarende for henne.

 

Personlig ville jeg ikke ha noe imot mer bruk av hjelpemidler i sexlivet, om hun eller jeg hadde utbytte av det. Om damens skulle se ut som en gulrot eller som Brad Pitt er ikke så vesentlig. For meg er mennesket på den andre hodeputen halve gleden, og jeg mistenker at det går lang tid før man ikke merker forskjell. Og selv da vil man vite at det er forskjell.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Nei nei nei...

 

Nå har vi skutt oss selv i foten igjen. Likestilling og trakasseringslover har rett og slett gjort det vanskeligere for menn og kvinner å finne hverandre og er lover som strider mot naturen.

 

Før kunne man ta tak i damer, klappe de på stumpen og legge an på de på "harde" måter og med primitive metoder. Idag er alt dette forbudt og det er hundretusenvis eller kanskje millioner av seksuelt frusterte menn og kvinner i Norge.

 

Bør vi ikke heller ta noen steg tilbake og få tilbake morroa i samfunnet, heller en å lovgi oss selv til seksuelt avvik/måtehold og et samfunn der roboter vil ta over fordi alle er så redde for det motsatte kjønn? Redde fordi de må forføre med dialog og eleganse, noe som er umulig for store grupper mennesker.

 

Det skal søren ikke mye overtalelse til før en kvinne er villig til å gå til sengs, men da er det mye lettere med en klittmassasje enn en samtale. Bare for å sette det på spissen.

 

Jeg er selvsagt imot overgrep, så det er sagt. Men det er stor forskjell på "hard" forførelse og voldtekt.

 

Så ja, fremtiden er robotsex.

Endret av zeebra
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det vanskeligere å finne hverandre i disse dager? Dekning? Synes ikke det virker sånn. Ei heller er jeg enig i at det ikke er noe "morro i samfunnet" eller at morroa er mindre enn før.

 

AtW

 

Ja, du kan jo ikke akkurat sette en dame på fanget ditt i en bar og gi henne en uimotståelig fristelse (eller, litt kan du, men..). Damer kan heller ikke forføre ved å være nakne. Både nakenhet og offentlig seksuell aktivitet er jo forbudt.

 

Dessuten sitter halve befolkningen med trynet begravet i telefonen sin. Det finnes også en rekke med sosialt uakseptable oppførsler som kanskje tidligere var de mest suksessfulle måtene å "sjekke" på.

 

Vanskeligere å finne hverandre var kanskje feil måte å si det på, siden det ikke var poenget mitt. Men jeg kan godt argumentere for at det er vanskeligere å finne hverandre nå til dags enn det var i gamle dager. Folk flest sitter jo mye inne nå, ser på tv, og når de er ute har de gjerne trynet begravet i telefonen.

 

Jeg er ikke spesielt gammel, men jeg kan huske flere anledninger i "gamledager" hvor jeg har oppnådd kontakt med damer, som idag ville vært helt umulig. Små ting, forbipasserende sekund, det riktige sekundet osv. Ting som ofte ikke er tilgjengelig idag, fordi folk er opptatt med andre ting.

 

Men men, jeg snakker ikke på mine egne vegne hovedsaklig. Som jeg sa i innlegget mitt er det hundretusenvis av seksuelt frusterte menn og kvinner i Norge, kanskje millioner, som ikke kan forføre på elegante måter, som samfunnet idag krever.

 

Jeg kan godt tenke meg at offentlig seksuell aktivitet og offentlig nakenhet kunne ha endret noe av dette. Folk er så stive idag. No pun intended.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Er det vanskeligere å finne hverandre i disse dager? Dekning? Synes ikke det virker sånn. Ei heller er jeg enig i at det ikke er noe "morro i samfunnet" eller at morroa er mindre enn før.

 

AtW

 

Ja, du kan jo ikke akkurat sette en dame på fanget ditt i en bar og gi henne en uimotståelig fristelse (eller, litt kan du, men..). Damer kan heller ikke forføre ved å være nakne. Både nakenhet og offentlig seksuell aktivitet er jo forbudt.

 

Dessuten sitter halve befolkningen med trynet begravet i telefonen sin. Det finnes også en rekke med sosialt uakseptable oppførsler som kanskje tidligere var de mest suksessfulle måtene å "sjekke" på.

 

Vanskeligere å finne hverandre var kanskje feil måte å si det på, siden det ikke var poenget mitt. Men jeg kan godt argumentere for at det er vanskeligere å finne hverandre nå til dags enn det var i gamle dager. Folk flest sitter jo mye inne nå, ser på tv, og når de er ute har de gjerne trynet begravet i telefonen.

 

Jeg er ikke spesielt gammel, men jeg kan huske flere anledninger i "gamledager" hvor jeg har oppnådd kontakt med damer, som idag ville vært helt umulig. Små ting, forbipasserende sekund, det riktige sekundet osv. Ting som ofte ikke er tilgjengelig idag, fordi folk er opptatt med andre ting.

 

Men men, jeg snakker ikke på mine egne vegne hovedsaklig. Som jeg sa i innlegget mitt er det hundretusenvis av seksuelt frusterte menn og kvinner i Norge, kanskje millioner, som ikke kan forføre på elegante måter, som samfunnet idag krever.

 

Jeg kan godt tenke meg at offentlig seksuell aktivitet og offentlig nakenhet kunne ha endret noe av dette. Folk er så stive idag. No pun intended.

 

 

Nei, og det kunne man ikke når du var ung heller. Når mener du man kunne det sist? Og i gamle dager kunne man ikke akkurat swipe på tinder heller, betyr det at det var vanskeligere å finne hverandre da? Ting endrer seg, men jeg har vanskelig for å se at det totalt sett er vanskeligere i dag. At hva som er bra egenskaper endrer seg endrer ikke på det faktumet, det vil alltid være folk som er dårlig på det som er viktig.

 

Og i gamle dager var det hundretusenvis av seksuelt frustrerte som ikke kunne forføre på den måten som ble krevd da.

 

AtW

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nei nei nei...

 

Nå har vi skutt oss selv i foten igjen. Likestilling og trakasseringslover har rett og slett gjort det vanskeligere for menn og kvinner å finne hverandre og er lover som strider mot naturen.

 

Før kunne man ta tak i damer, klappe de på stumpen og legge an på de på "harde" måter og med primitive metoder. Idag er alt dette forbudt og det er hundretusenvis eller kanskje millioner av seksuelt frusterte menn og kvinner i Norge.

 

Bør vi ikke heller ta noen steg tilbake og få tilbake morroa i samfunnet, heller en å lovgi oss selv til seksuelt avvik/måtehold og et samfunn der roboter vil ta over fordi alle er så redde for det motsatte kjønn? Redde fordi de må forføre med dialog og eleganse, noe som er umulig for store grupper mennesker.

 

Det skal søren ikke mye overtalelse til før en kvinne er villig til å gå til sengs, men da er det mye lettere med en klittmassasje enn en samtale. Bare for å sette det på spissen.

 

Jeg er selvsagt imot overgrep, så det er sagt. Men det er stor forskjell på "hard" forførelse og voldtekt.

 

Så ja, fremtiden er robotsex.

Jeg syns du bør komme med et eksempel for å motstå påstanden om at du er imot overgrep. Det første jeg tenkte var at hva faen, skal det være lov å voldta for å få pule, når jeg leste innlegget ditt, og jeg er generelt en liberal person med et åpent sinn. Velg dine ord med omhu. Så klart må man forføre med måte, det er ikke hjelp i at du som mann går bort til ei dame og sier at pikken din trenger omsorg og at du må få kjøre den i fitta på henne på sekundet slik at du får dekket det seksuelle behovet ditt. Det hjelper ikke å slå ei tilfeldig dame på rumpa og forvente at hun skal bli klissvåt i skrittet og dra deg etter håret inn på doen og flekke av deg klærne. 

 

Det virker som om noen menn tror, syns og mener at kvinner skal sitte klare med beina spredde og gi dere det dere trenger når dere vil, hvor dere vil, uten at dere må gjøre noe som helst innsats for å få dere noe. Kvinner må også gjøre en innsats for å få seg noe, det er ikke bare å legge seg på rygg i senga og spre beina. Dette blir jo ofte klaget på av noen av det motsatte kjønn, kvinner er for passive og viser ingen interesse under samleiet. Er det noe å forvente når mannen bare vil gå rett på sak, får liv i lillemannen sin og kjører på som ei kanin for å få tømt seg? Til og med jeg, som er lidenskapelig glad i sex, hadde ligget i ro på rygg og glodd i taket da. 

 

Nei, vet du hva. Skal du ha deg sex må du nesten gjøre noe for å få det også og ikke forvente at du skal få sex servert bare fordi du er mann og har det som et behov. Kvinner må også jobbe for det og om du tror det motsatte bør du først leve som en kvinne en stund.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg tror zeebra er inne på noe, men jeg velger å legge ansvaret over på menn her. Vi har blitt for dårlige på å gi kvinner det kvinner vil ha. Jeg tror det har mye med tredjegenerasjons feminisme, lett tilgang på pornografisk materiale samt at vi er omgitt av xenoøstrogener å gjøre. Menn i dag har langt lavere spermnivå enn vi hadde for bare 50 år siden, rundt halvparten mener jeg å huske. Dette korrelerer direkte med våre testosteron nivå, og testosteron er hovedfaktoren når det kommer til modighet å gjøre. Vi vet utmerket godt at kvinner liker menn og ikke halvmenn. Vi menn har en jobb å gjøre når det kommer til å forføre kvinner. Samtidig er teknologien kommet så langt at vi muligens ikke har noe insentiv lengre for å flørte med kvinner. Vi kan ha sex med tilsvarende robott når vi måtte ønske. Det jeg ønsker er en diskusjon rundt hvilke problemer dette kan medføre.

 

(Jeg er hverken for forbud av porno, xenoøstrogener eller sexrobotter, men vi må ha en serriøs diskusjon rundt hva dette har å si for oss som samfunn).

Lenke til kommentar

Nei, og det kunne man ikke når du var ung heller. Når mener du man kunne det sist? Og i gamle dager kunne man ikke akkurat swipe på tinder heller, betyr det at det var vanskeligere å finne hverandre da? Ting endrer seg, men jeg har vanskelig for å se at det totalt sett er vanskeligere i dag. At hva som er bra egenskaper endrer seg endrer ikke på det faktumet, det vil alltid være folk som er dårlig på det som er viktig.

 

Og i gamle dager var det hundretusenvis av seksuelt frustrerte som ikke kunne forføre på den måten som ble krevd da.

 

AtW

 

 

Gode poeng. Jeg tror ikke jeg har noe mer å legge til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...