Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Late jenter i senga


m20k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syntes det hørtes meget uhygienisk ut å slenge pølsa oppi vasken hvor andre vasker hendene sine! Hadde du likt om jeg slengte min snabb i vasken din? 

 

I valget mellom å sleike noen på snabben eller å sleike dem på fingrene, så ville jeg valgt snabben. Hendene er det desidert mest uhygieniske stedet på kroppen.

 

Anonymous poster hash: 1f698...173

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Jeg er ung kvinne, men kunne tenkt å svare for noen av oss - eller i det minste meg selv. Jeg kan selvsagt ikke representere alle passive kvinner der ute. Jeg føler at jeg er passiv de første gangene jeg har sex med en fyr, særlig når jeg ikke vet hva hans preferanser er. Da vet jeg ikke hva jeg kan gjøre for å tilfredsstille ham, og behøver dermed respons og kommunikasjon. Det er ikke alle som er så flinke på det. For min del er det vanskelig å slippe meg løs første gangen, i tilfelle jeg blir sett på som for vill - eller at jeg blir redusert til en knulledukke (at de tror jeg er løs bare fordi jeg er usjenert og liker å eksperimentere med stillinger, osv). Det er mulig logikken min ikke er korrekt her og at menn vil mene at jeg er gammeldags. Jeg foretrekker absolutt ikke å ligge med mange forskjellige menn, og vil heller vente med å gi alt til det punktet der jeg føler at mannen har gjort seg "fortjent" til å få alt av meg. Jeg vet, det høres helt absurd ut, og kanskje jeg er prippen, men det får så være.

Jeg er mann.

 

Jeg tror du gjør mye rett her. Jeg er nok en av de du beskriver som ville vært dømmende ovenfor ei dame som er veldig vill i senga fra dag 1. Dersom ei jente ønsker seg mer enn bare en ONS så tror jeg det kan være lurt å være litt tilbakeholden første gangen, og deretter slippe seg mer løs.

 

I tillegg har jeg prata med flere jenter som har vært mer gira de første gangene vi har hatt sex. Dette er jenter som enten tar initiativet selv eller som stiller seg til disposisjon så jeg kan gjøre mer eller mindre det jeg vil. Flere av disse har senere sagt at de savner nærhet, og at gutta de møter vanligvis ikke viser noe mer enn seksuell interesse i dem. Jeg tror det kommer av at jentene stiller seg selv i puledukke-kategorien når de er så åpne på sex. Jeg tror at når dama er så åpen og vill helt fra start, får mannen inntrykk av at hun sannsynligvis har mye sex og mange partnere, og han vil automatisk miste litt respekt for dama, eller i det minste ikke anse henne som særlig spesiell. Og heller ikke anse seg selv som spesiell i hennes øyne. Dermed vil ikke nødvendigvis følelser heller utvikle seg, og dama oppnår ikke noe annet enn et FWB-forhold. Dette reflekterer hvertfall min egen holdning. Jeg passer på å ikke bli forelsket i damer som er veldig seksuelt åpne i starten, spesielt hvis de har mange guttevenner, fordi jeg vet at jeg ikke ville stolt på henne, og jeg orker ikke å bli sjalu på henne. Da får det heller bli med et FWB-forhold som ikke varer særlig lenge.

 

Jeg vet at den holdninga kommer av min egen usikkerhet. Men det spiller egentlig ingen rolle. Dette er uansett reaksjonen jeg har på jenter som er svært seksuelt åpne fra dag 1.

 

Men det er likevel viktig at hun viser at hun liker å ha sex med meg. Hvis hun gjør ting som hun åpenbart ikke liker selv - bare for å tilfredsstille meg- vil jeg uansett miste lysten på de tingene. Det fører igjen til et mer begrenset sexliv. Og selv om det ikke er noens valg eller "skyld" hva man liker, så vil det føre til at jeg faser ut damer som ikke liker samme type sex som meg selv.

 

Anonymous poster hash: c1939...dcb

Lenke til kommentar

Syntes det hørtes meget uhygienisk ut å slenge pølsa oppi vasken hvor andre vasker hendene sine! Hadde du likt om jeg slengte min snabb i vasken din?

Trenger ikke slenge pikken veggimellom. Jeg har også for vane å skylle meg etter do besøk. Trodde jeg var den eneste :p du bare skyller hånda i vann og stryker med rent vann over pikken før du vasker henda. Er ikke uhygienisk det.

 

Eneste jeg har tenkt på er om det er FOR hygienisk da kølla har en viss bakterieflora som skal holdes ved like slik at for mye renslighet kan være uheldig. Men som en mann som setter stor pris på å jevnlig få oral behandling så prøver jeg å sørge for at underholdningsavdelingen er så innbydende som mulig :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...