Gå til innhold

Pepsi Max erstatning med null kalorier eller magnesium?


uze

Anbefalte innlegg

Sitter her med en litt for stor kjærlighet til Pepsi Max og av konsekvens så har jeg dessverre fått altfor høye magnesium verdier i blodet som gir noen plager. Kan enkelt drikke flere liter dagen om jeg først sitter hjemme og ikke er opptatt så det har blitt et lite problem. Dessverre så er det ikke så enkelt som å bare slutte så føler det hadde vært smart å heller bytte det ut med noe annet som ikke har noe form for magnesium i seg. 

 

Jeg er åpen for de fleste forslag så lenge det har null kalorier og null magnesium. Null kalorier er viktig for kjenner jeg meg selv rett så kommer det nok til å forsvinne mye drikke. Trenger ikke å være brus. Må også kunne kjøpe hva nå enn som blir foreslått på stor flaske med tanke på at det vanligvis er billigere og fordi det skal ligge hjemme i kjøleskapet. Hadde blitt litt dumt å fylle kjøleskapet med flere titalls 0.5L flasker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Deilig friskt vann fra springen. Eventuelt kjølt i kjøleskap om sommeren hvis det er nødvendig der du bor. I Norge har vi fantastisk vannkvalitet de fleste steder. Faktisk bedre enn de fleste flaskevann. Hvis du er uheldig å ikke bo på et sted med fantastisk vann så går det an å bruke et aktivt kullfilter for å rense vannet.

 

Forslaget er ikke tull! Det er sikkert litt uvant i starten, men når du venner deg til det kommer du til å lure på hvorfor du gadd å kjøpe drikke før. Avhengigheten av søtstoff og muligens andre stoffer er bare en midlertidig avhengighet som forsvinner etter hvert.

 

Hilsen en som ble avbruset for ca 15 år siden og bare har drukket et par liter av disse ondskapsfulle drikkene til sammen siden da.

Lenke til kommentar

Jeg har også vært veldig glad i Pepsi Max. Men jeg har stort sett kun drukket det i helgene. De gangene det har vært tilbud på store pakker med 1.5L har jeg slått til, og kjøpt store mengder. Imidlertid har jeg i det siste merket at det av og til har begynt å gi meg dårlig smak i munnen, så nå drikker ikke jeg det så ofte som jeg gjorde. Det frister heller ikke å kjøpe til full pris, så da sparer jeg de pengene.

Lenke til kommentar

En brusmaskin lønner seg i lengden ved slikt høyt forbruk.

Du kan kjøpe de offisielle smakskonsentrat-flaskene. De har store hyller av det på Lefdal og andre elektrobutikker.

 

Min personlige favoritt er hylleblomst. Det får jeg kun kjøpt i en lokal gårdsutsalg-butikk.

Tidligere hadde Zeroh! en hylleblomst-variant. Nå finner jeg den ikke igjen, men de har andre smaker også.

Mitt forbruk er dog temmelig lite.

 

571011-7-1367166259039.jpg

 

Å ha en flaske kranvann i kjøleskapet til enhver tid er en god idé.

En gammel brusflaske kan brukes, men jeg synes flaskene til brusmaskin er bedre. Stort hull å fylle og tømme fra, og en kork som er enkel å åpne. En ideell flerbruksflaske, i motsetning til brusflasker som er ment å være engangs.

Endret av Mannen med ljåen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...