Gå til innhold

[Løst] Funker en stasjonær med bare SSD?


Anbefalte innlegg

Vurderer å slå til på salget å kjøpe denne stasjonære (https://www.komplett.no/product/11065#!tab:extra), men er litt i stuss over at det kun ser ut til å følge med en 250 gig SSD. Som troløs gamer har jeg fort minst 10/12 spill instalert, noe som blir litt vell lite. Så spørsmålet mitt er, har jeg mot formodning oversett noe og det følger med en ekstra hardisk/jeg er blind og SSD'n har mer enn 250 gig?

Siden jeg regner med at jeg ikke tar feil, hvor enkelt er det å koble på en ekstra hardisk med det oppsettet, og kan jeg kjøre programmer fra begge (SSD+hardisk) uten å måtte restarte hver gang? Eller burde jeg heller spare meg bryet og heller gå for feks denne:
https://www.komplett.no/product/11067#!tab:extra

Til slutt, er det ett kjempetilbud på ferdigbygd fra en av de andre jeg har gått glipp av, eller er komplettilbudet en helt god deal?

Hilsen gamer i nød som kan flaut lite om maskinene han spiller på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En stasjonær fungerer fint med bare SSD, men som du sier, 230-240 gb (regn med operativsystem) kan bli litt lite. Hadde nok vurdert å lagt med en vanlig harddisk med minst 1TB.

Om du ikke bestiller den med det samme så er det ganske enkelt å koble/montere selv. Er du usikker, sjekk youtube eller få noen til å hjelpe deg.

 

Å ja du kan kjøre programmer fra begge disker. Ingen behov for å slå av maskinen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...